👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Różowa farba... tęsknię za czasami, gdzie ten kolor był tylko u starych bab na głowie. Jeszcze 15 alt temu to było, a świat był mniej pedalski, mniej debilny, mniej lewacki. Jedyny plus dziś tego różu, to system wczesnego ostrzegania przed debilkami, co widać na filmie, bo jak można pomyśleć, że trzymając za drzwi zatrzyma się ruszające auto...
Bardzo dobrze, I pamiętajcie drogie dzieci, różowe czy niebieskie wszary, to nie kobieta! To nawet nie istota godna miana człowiek. I nie ma się co nad takim czymś litować.
Jakaś lezba wstrzymała ruch, co się komuś nie spodobało. U nas też się powinno tak robić z tymi blokującymi ulice lewakami.
Zaraz, czy ten debil wysiadł między dwa ocierające się o siebie samochody?
el_kadafi napisał/a:
Zaraz, czy ten debil wysiadł między dwa ocierające się o siebie samochody?
Teraz zauważyłem. Aż mu spodnie z dupy spadły. LOL, taki sam debil jak różowa idiotka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie