No i wiedziałem k🤬a, że to stawanie dzieciom na głowę, kopanie i bicie nic dobrego tym skośnookim pojebom nie przyniesie

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
I powiedzcie mi że aborcja jest zła. Najgorsze jest to że dzieciak w pewnym sensie może być świadom siebie. Tylko nie panuje nad ułomnością, trochę jak ci idioci na dopalaczach, czują, gdzieś tam w środku są świadomi ale nie panują nad zachowaniem. I żyj w takim gównie tyle lat.
Cyba system percepcji mi jebną.
To to dziecko jest takie wielkie czy ta kobitka taka mała.
To to dziecko jest takie wielkie czy ta kobitka taka mała.
Pewnie długa kolejka w szpitalu była i musiała poczekać na poród
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
- problemy pierwszego świataCiekawe ile waży jego kupa...?

rachunekprosze napisał/a:
I powiedzcie mi że aborcja jest zła. Najgorsze jest to że dzieciak w pewnym sensie może być świadom siebie. Tylko nie panuje nad ułomnością, trochę jak ci idioci na dopalaczach, czują, gdzieś tam w środku są świadomi ale nie panują nad zachowaniem. I żyj w takim gównie tyle lat.
Pam buk tak chciał. Cierpienie uszlachetnia. Bóg wystawił ich na próbę. ble ble ble i dalsze religijne p🤬lenie.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Dawać na główną niech gimbusy zobaczą co bedzie sie im rodzic jak dalej bedą smakować w dopalaczach.
Abraxus napisał/a:
Pam buk tak chciał. Cierpienie uszlachetnia. Bóg wystawił ich na próbę. ble ble ble i dalsze religijne p🤬lenie.
Może i tak, ale jak ż🤬dzi Puna Buka kamieniami okładali, to w Chinach mieli już armaty, także śmiem twierdzić, że jego jurysdykcja tam nie sięgała...
Nie szczepionkowała go, i taki efekt.K🤬a ! Jakie to to jest wielkie jak na bobasa