Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:00
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-03-23, 1:38 3
Farkraj napisał/a:

A to ciekawe? Bo ja myślę jednak że w "naszej kulturze" pies zawsze był narzędziem do uzyskiwania jakiegoś celu (polowanie, ochrona itp) i tak był traktowany, nikt nigdy nie stawiał psa na równi z człowiekiem i nie nazywał "członkiem rodziny" bo to są fanaberie ostatnich kilkudziesieciu lat jak sie w dupach poprzewracało. Pies ma służyć, dostaje za to żarcie i miejsce do spania. A rodzina @pazuzu pewnie od kundli wiele się nie różni dlatego tak łatwo mu te porównania przychodzą

Tutaj chodzi o "zrównoważony rozwój" czyli nową świecką religię pogańską.
"Zbawionym" będzie ten co humanizuje zwierzęta, popiera aborcję, sortuje śmieci i wierzy w "globalne ocieplenie".

pazuzu napisał/a:

Widzisz i taka jest różnica miedzy ludźmi a Tobą, bo ludzie nie mówią o swoim psie "burek", tylko traktują psa jak członka rodziny i przyjaciela.
Szkoda że nadal są tacy jak ty z mentalnością chłopa pańszczyźnianego

A ty jesteś niestety jedną z wielu ofiar "zrównoważonego rozwoju" i nawet o tym nie wiesz.
Dokładnie tak jak wieeelu Polaków nie wie, że 99.99% ż__ów mieszkających w Polsce, było wrogami Polaków w ciągu całej naszej historii.
Zgłoś
janlew 2018-03-23, 3:59 3
pazuzu napisał/a:

Widzisz i taka jest różnica miedzy ludźmi a Tobą, bo ludzie nie mówią o swoim psie "burek", tylko traktują psa jak członka rodziny i przyjaciela. Szkoda że nadal są tacy jak ty z mentalnością chłopa pańszczyźnianego

To między ludzmi a tobą jest taka różnica, że człowniek nie obraża swojego człowieczeństwa wprowadzając do rodziny bydło i nierogaciznę. Człowiek nie śpi z psem w łóżku, nie liże sie z nim po mordzie, nie nazywa dzieckiem ani przyjacielem. To obrzydliwe jak arab r🤬ający kozy.
A o człowieczeństwie, świadczy stosunek do innych ludzi a nie do szczura, psa krowy, karpia czy komara.

PS. Poczytaj sobie czyje czyje prezentujesz poglądy, i kto je do Polski wprowadził. Też kochał zwierzeta jak ludzi a nawet bardziej. Podpowiedź:
- wprowadził też w Polsce aborcję
- jego ukochana suczka (wegnka) nazywała się Blondi

PS2. Bolszewia i sowieci kontynuowali to podejście przez 45lat,a wiec ludzi spranych tą propagandą mamy jeszcze sporo. Na szczęście z każdym dniem, coraz mniej.
Zgłoś
Taz 2018-03-23, 4:19 1
Wsiurski z🤬b trzyma psa na podwórku - jak można sie domyślać, do obrony domu.
Inny wsiurski z🤬b włazi na podwórko, zabija psa.
Wsiurski z🤬b cieszy sie, jakiego to ma zdolnego listonosza.
Bierze następnego psa, następnego i następnego.
Aż w końcu trafia na burka, który dziwnym trafem żyje i żyje.
Pewnej nocy na podwórko wchodzą złodzieje.
Op🤬laja cała chałupę, gw🤬cą siostrę a wsiurskiemu z🤬bowi walą spyrę na twarz.
Pies w tym czasie ma wyj🤬e i siedzi w budzie, przecież mu do budy nikt nie wlazł.
Jest w tym logika!
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2018-03-23, 4:33
Jod123 napisał/a:

Tutaj chodzi o "zrównoważony rozwój" czyli nową świecką religię pogańską.
"Zbawionym" będzie ten co humanizuje zwierzęta, popiera aborcję, sortuje śmieci i wierzy w "globalne ocieplenie".
A ty jesteś niestety jedną z wielu ofiar "zrównoważonego rozwoju" i nawet o tym nie wiesz.

Filmik strawiłem do 12 minuty (ledwo - bo to bełkot okrutny) w którym pani doktor (jakiejś teologii czy innego paranaukowego badziewia zapewne) stwierdza że podstawą wszystkiego jest jedyny trójdzielny bog...
Tylko w religii coś takiego jak '1 = 3' moze mieć sens - bo to brednia godna idioty - tak twierdzi królowa nauk - matematyka - wiec resztę po tej bredni sobie darowałem... żal patrzć jak łatwo pomimo takiego dostępu do informacji ludzie dają robić z siebie durni... taka ofiara degradacji ośrodków decyzyjnych w mózgu odpowiedzialnych za krytyczne i syntetyczne myslenie - spowodowanych bez wątpienia religijną indoktrynacją - bedzie z przekonaniem p🤬lić że naukowe teorie dotyczące poznawania i lepszego zrozumienia zwierząt lub badań nad zmianami klimatu nie mają sensu bo to w sumie jest religia (choć to czysta nauka) - ale już jej religia oparta na wierzeniach Zydów sens ma... absurd i hipokryzja lvl master... co wiecej - bedzie miał czelnośc nawet nie 'zrównywania' naukowych (czyt weryfikowalnych) badan z absurdalnymi (i nieweryfikowalnymi) wierzeniami - ale stawiania ich niżej - ktos za jej przykładem stwierdzi nawet że 'sortowanie śmieci' to z pewnością 'przekręt' bo ktos tam na tym zarabia - ale już przekrętu na 'robieniu potężnej kasy' z semickiego superherosa chodzącego po wodzie i wskrzeszającego zombie - nie dostrzeże... paranoja jak dla mnie
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-23, 11:08 2
JanuszQ napisał/a:

@poligon6, w naszej kulturze tak się psiaka traktuje, czytaj dba się o psa. W innej się go wp🤬la np.. I owszem są oszołomy, ale jeżeli uważasz, że wszyscy tacy są, to wracaj na to pole, czy skąd to wypełzłeś.

Chyba w kulturze niedorozwojów emocjonalnych i intelektualnych. Ta moda nadeszła niedawno. po prostu ludzie z niedorozwojem emocjonalnym zaczeli wyobrażac sobie że pies moze byc członkiem rodziny.

Seksiaczek napisał/a:

UP Zaraz zaraz,listonosz wchodził ci na wasz teren,kopami zabijał wam psy,a wy nic z tym nie robiliście??
Wspomniany chlop pańszczyzniany miał pewnie większe IQ niż wy wszyscy razem wzięci

Rozumiem ze tobie zostawiał listy na chodniku i nie wchodził na teren posesji. Co za błyskotliwa logika!

Krass napisał/a:

@poligon6 Ty to jesteś chyba jednym z tych sk🤬ieli co psa do lasu wywożą jak za głośno szczeka.

Do lasu nie ale do schroniska jak atakuje ludzi, albo do weterynarza jak jest stary i cierpi.

Dlatego kazdy kto chce miez zwierze niech sie dwa razy zastanowi. W tej chwili pies nie jest mi potrzebny, jest sierściuch do łapania myszy, ale nie robie sobie z nim słit foci i nie lize po mordzie, nie włazi do wyra, ani nie uwazam go za członka rodziny bo po pierwsze to debilne a po drugie zwierze ma na to wyj🤬e po całosci, wiec po c🤬j obdarzać zwierze uczuciem którego nie zrozumie. Równie dobrze moge uznac za członka rodziny kawałek gruzu, efekt ten sam.

Jak siersciuch wpadnie pod samochód mówi sie trudno i wezme kolejnego.
Zgłoś
Seksiaczek 2018-03-23, 16:47
poligon6 Mi zawsze wkłada,do skrzynki na listy na bramie.Na jakim ty zadupiu musiałeś mieszkać wsioku...
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-23, 19:19
Cytat:

poligon6 Mi zawsze wkłada,do skrzynki na listy na bramie.Na jakim ty zadupiu musiałeś mieszkać wsioku...

Na takim że do skrzynki mam 500 metrów, ty w laczkach zap🤬lasz do skrzynki a ja musze jechać samochodem.
Zgłoś
enes19 2018-03-25, 11:31 2
Pies siedzi w budzie , a nie w domu.
Jak ktoś tu ma inne poglądy to jest poj🤬y.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-03-25, 19:51 1
enes19 napisał/a:

Pies siedzi w budzie , a nie w domu.
Jak ktoś tu ma inne poglądy to jest poj🤬y.

Piwko! to jest zdrowe podejście.
Teraz na pejsbuku jest grupka "inteligentnych inaczej" afiszujących się pod szyldem: facebook.com/traktuje.psa.jak.czlonka.rodziny
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem