Konto usunięte
2013-09-03, 14:46
widzisz kolego, Iran to nie jakieś c🤬te gnoje i ko🤬y jak afganistan czy pakistan. Iran dawniej zwany Persją...a kim byli persowie to poczytasz w encyklopediach.To bardzo silny, dumny i honorowy naród. Nalezy ich szanować i to właśnie Iran powstrzyma wojującego w tamtym rejonie wujka Sama
To że miał wiedze o Polsce to nie znaczy że nie r🤬ał kozy
McSzczery napisał/a:
C🤬ty też człowiek.
Dowcipniś
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
A więc po skrócie. Zaimponował Ci c🤬ty, który wie do czego służy google?
Konto usunięte
2013-09-03, 15:08
Persowie tłukli się od zawsze z ciapkami z Imperium Osmańskiego. Za czystych ciapków uważam Pakistańczyków (muzułmańska odmiana hindusów swoją drogą) i właśnie potomków byłych obywateli Imperium Osmańskiego. Persowie są spoko, raczej nie kolonizują krajów kultury łacińskiej.
jarek_ewz napisał/a:
[...]Irańczyk [...] polaków[...]
dalej nie czytam, szkoda czasu
Konto usunięte
2013-09-03, 15:10
Oj tam p🤬lisz, kumpli szukasz.
Irańczycy i Syryjczycy to dwa narody, które powinniśmy wspierać. Są tak samo atakowani przez USA i Izrael jak kiedyś Polska przez niemców. Na dodatek nie są arabami. Coś jak Polscy Tatarzy (wyznają islam, lecz mają w dupie dżihad).
Konto usunięte
2013-09-03, 15:19
ukcioo napisał/a:
dalej nie czytam, szkoda czasu
rozumiem, że ty jesteś nieomylny, omnibusie j🤬y
Irańczycy czyli dawni Persowie nie powinni być myleni z c🤬tymi. To zupełnie inna nacja niż motłoch biegający po pustyni z AK-47 i RPG-6.
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Wszystko pięknie, tylko taki kulturalny ahmed x 1000 lub więcej = zaj🤬 innowierców
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
Drodzy Sadole,
jak spojrzycie na mój profil zobaczycie, ze g*no zrobiłem od kiedy mam tu konto. Jednak na temat Irańczyków się wypowiem, bo byłem u nich rok temu i co nieco wiem. I tak, są zaje*isci.
Przede wszystkim, to nie są c🤬ki. Jak rozmawiałem z nimi, to oni arabów też uważają za brudasów itd., Co więcej, Irańczycy śmieją się z nich, że wprawdzie c🤬ki siłą im "dali" wiarę w kozojebcę, ale całą kulturę (meczety, malarstwo, wzornictwo, technika i można wymieniać wiele więcej) przejęli od Iranu (wtedy Persja), bo po prostu była (i dalej jest) bardziej rozwinięta.
Poza tym, nawet jeśli przyjęli wiarę w Allaha, to w wersji nie do przyjęcia dla c🤬ków (szyizm- poczytajcie oraz zobaczcie sobie mapkę, gdzie są szyici, a gdzie sunnici).
I teraz najważniejsze, bezpośredni kontakt z nimi. Z tak fantastycznym przyjęciem nie spotkaliśmy się nigdzie indziej ("na koncie" ponad 30 krajów). Ktokolwiek, kto znał chociaż trzy słowa po angielsku, chciał się dopytać jak to jest faktycznie w Europie. Zazwyczaj też potrafili powiedzieć 2 zdania o Polsce. Znalazł się też jeden pasjonat Gosi Andrzejewicz i Sylwii Grzeszczak, które zobaczył na MTV, czy czymś takim, przez co nauczył się polskiego (choć w ich stronach nikomu niepotrzebny, zresztą jak każdy inny język poza farsi i kilkudziesięciu innych na terenie Iranu).
Podsumowując (choć to nie wszystko):
c🤬ki (sunnici) g*wno, Irańczycy (szyci) kultura pełna
Pozdro
borisklinga napisał/a:
widzisz kolego, Iran to nie jakieś c🤬te gnoje i ko🤬y jak afganistan czy pakistan. Iran dawniej zwany Persją...a kim byli persowie to poczytasz w encyklopediach.To bardzo silny, dumny i honorowy naród. Nalezy ich szanować i to właśnie Iran powstrzyma wojującego w tamtym rejonie wujka Sama
wiem kim byli persowie, nie muszę tego czytać w encyklopediach...Kolego