Co jest z nią nie tak, jaki to problem ma... jakby swoich cycek nie widziała, a może nie widziała.
Clistwood napisał/a:
J🤬a feminazistka.
To bardziej dewotka. Feminazistki i dzieciobójczynie cyce wywalają chętnie, najchętniej na mieście przy dzieciach, przy okazji pikiet i parad.
Tu po prostu dewotka się znalazła w złym miejscu, prawie same chłopy, meczyk, piwerko i k🤬a z cycami na wierzchu, a ta próbuje zatrzymać zabawę. To jak przyjść do burdelu przeszkadzać i różańce rozdawać.
ja takim słodko pierdzącym paniusiom, co to bronią "godności" kobiet, mówię: a jak się nazywa najstarszy zawód świata? od razu zamykają p🤬dy.
Babka wygląda na dosyć porobioną, więc cycki pewnie tez sztuczne… W takich przypadkach wcale mi nie przykro, że jest cenzura

Samica klasy beta zareagowała agresją na zagrożenie jej i tak niskiej atrakcyjności, która została przyćmiona przez samicę klasy alfa.
Zwykła walka o dominację.
Zwykła walka o dominację.
tez bym się wk🤬ił jakbym był z dzieciakami w miejscu publicznym a jakaś lafirynda machałby cyckami.
Co innego w nocnym klubie czy k🤬a o innej porze. Zwykła k🤬a która powinna zebra ć po ryju bo pewnie większości się to nie podobało. A że kilku niedor🤬ańców-stulejarzy się podjarało bo pierwszy i ostatni raz w życiu zobaczyli cycka na żywo to przylecieli jak muchy do gówna i bronią tej k🤬y szmatławej
Co innego w nocnym klubie czy k🤬a o innej porze. Zwykła k🤬a która powinna zebra ć po ryju bo pewnie większości się to nie podobało. A że kilku niedor🤬ańców-stulejarzy się podjarało bo pierwszy i ostatni raz w życiu zobaczyli cycka na żywo to przylecieli jak muchy do gówna i bronią tej k🤬y szmatławej
keisats napisał/a:
tez bym się wk🤬ił jakbym był z dzieciakami w miejscu publicznym a jakaś lafirynda machałby cyckami.
pok🤬iony ty jakiś jesteś ? Ja bym właśnie swojemu synkowi kazał patrzeć na cyce, żeby mi się nie spedalił, potem przez takie wychowanie pedały się robią
jozue napisał/a:
pok🤬iony ty jakiś jesteś ? Ja bym właśnie swojemu synkowi kazał patrzeć na cyce, żeby mi się nie spedalił, potem przez takie wychowanie pedały się robią
Gorzej jakby córka podpatrzyła i później próbowała naśladować

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.