Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
baronturbina 2022-06-06, 7:25 12
Jew-jitsu.
Zgłoś
dennissliwa 2022-06-06, 9:24 4
Halman widzę że ty nawet o 4 00 wstawiasz filmiki. Ty wychodzisz w ogole z domu?
Zgłoś
Halman 2022-06-06, 9:51 2
dennissliwa napisał/a:

Ty wychodzisz w ogole z domu?

tak, a co?
Zgłoś
Konto usunięte 2022-06-06, 10:32 4
Nie, żebym lubił oszołomów religijnych, bo daleko mi do tego (niezależnie od religii), ale wygląda mi na to, że jakieś prawackie gówno zaatakowało kolesia, bo się nosi jak na ortodoksyjnego ż🤬da przystało.

C🤬j prawaczkowi na grób, sam się prosił
Zgłoś
bercisko 2022-06-06, 11:34 1
Beznapletkowi miłośnicy czosnku i leżenia obrzezanym c🤬jem do góry w sobotę maja wiele ukrytych talentów (złota)
Zgłoś
TheBadFrog 2022-06-06, 12:01 2
mgiuliemo napisał/a:

Nie, żebym lubił oszołomów religijnych, bo daleko mi do tego (niezależnie od religii), ale wygląda mi na to, że jakieś prawackie gówno zaatakowało kolesia, bo się nosi jak na ortodoksyjnego ż🤬da przystało.
C🤬j prawaczkowi na grób, sam się prosił

przecież gołym okiem widać że typ celuje w danego ortodoksa innych ignorując więc pewnie jakieś porachunki zapewne finansowe xD
Zgłoś
Juzwa 2022-06-06, 12:10
Właśnie przyszła mi do głowy taka myśl. Dobroć, asertywność, uczciwość i honor, mężczyźni muszą mieć w końcówce c🤬ja czyli w tym miejscu, które jest usuwane przez niektóre nacje.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
JackCola 2022-06-06, 13:53
Wielka draka w Kijowie.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-06-06, 14:03
TheBadFrog napisał/a:

przecież gołym okiem widać że typ celuje w danego ortodoksa innych ignorując więc pewnie jakieś porachunki zapewne finansowe xD

Może i tak. Jeśli to prywatny zatarg, to może być to niejakim usprawiedliwieniem, chociaż większość ludzi (co może być szokiem dla uczestników tego forum ) rozwiązuje swoje konflikty bez walenia się po gębach

Tak czy tak, zaczął pierwszy i dostał w dziób, c🤬j mu na grób
Zgłoś
Konto usunięte 2022-06-06, 17:29 1
Z Ż🤬dem to jest jeszcze nic,
mnie Indianin skopał w parku
Zgłoś