Halman widzę że ty nawet o 4 00 wstawiasz filmiki. Ty wychodzisz w ogole z domu?

Nie, żebym lubił oszołomów religijnych, bo daleko mi do tego (niezależnie od religii), ale wygląda mi na to, że jakieś prawackie gówno zaatakowało kolesia, bo się nosi jak na ortodoksyjnego ż🤬da przystało.
C🤬j prawaczkowi na grób, sam się prosił

Beznapletkowi miłośnicy czosnku i leżenia obrzezanym c🤬jem do góry w sobotę maja wiele ukrytych talentów (złota)

mgiuliemo napisał/a:
Nie, żebym lubił oszołomów religijnych, bo daleko mi do tego (niezależnie od religii), ale wygląda mi na to, że jakieś prawackie gówno zaatakowało kolesia, bo się nosi jak na ortodoksyjnego ż🤬da przystało.
przecież gołym okiem widać że typ celuje w danego ortodoksa innych ignorując więc pewnie jakieś porachunki zapewne finansowe xD
Właśnie przyszła mi do głowy taka myśl. Dobroć, asertywność, uczciwość i honor, mężczyźni muszą mieć w końcówce c🤬ja czyli w tym miejscu, które jest usuwane przez niektóre nacje.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
TheBadFrog napisał/a:
przecież gołym okiem widać że typ celuje w danego ortodoksa innych ignorując więc pewnie jakieś porachunki zapewne finansowe xD
Może i tak. Jeśli to prywatny zatarg, to może być to niejakim usprawiedliwieniem, chociaż większość ludzi (co może być szokiem dla uczestników tego forum

Tak czy tak, zaczął pierwszy i dostał w dziób, c🤬j mu na grób