Jak chcesz zrobic se jaja ze swojego faceta, upewnij sie, ze on nie robi sobie jaj z ciebie
W skrocie:
- Jestem w ciazy
- Ale ja jestem bezplodny
- Czemu mi nie powiedziales przez 3 lata?
- Mialem wypadek
*bla bla bla*
- Widzialem kamere, jestem lepszym zartownisiem
Konto usunięte
2015-06-02, 20:26
Prank czy srank,na wychowawczy wp🤬l za kłamanie w żywe oczy zasłużyła.
Konto usunięte
2015-06-02, 20:29
Ale głupi język. A szmata i tak go zdradza.
...ale p🤬da z chloptasia...
chciała wydymać freda, to teraz fred wydymał ją
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
"na feliksowe me zdradzales, wszedzie me zdradzales..."
Jak nie fejk to szacun dla typa, że ogarnął co jest grane
Ten kanał na yt jest tak żałosny, że aż żal to oglądać.
Cytat:
Dreamer
Jak nie fejk to szacun dla typa, że ogarnął co jest grane
Oni takie sranki robią sobie średnio raz w tygodniu. I zawsze wzajemnie się nabierają mimo, że to jest motyw przewodni tego ich kanału.
Jednym słowem, żenujące gówno, na które szkoda czasu.
Konto usunięte
2015-06-02, 22:50
Mówi, że nie może mieć dzieci, a ta w płacz od razu. Nie rozumiem
Konto usunięte
2015-06-02, 23:10
Dobrze tak głupiej piździe, pranków się zachciało, stara wardęgi się znalazła...
nie ma bardziej sztucznych sranków od tej bandy debili, no kto normalny by wierzył w cokolwiek gdy co dzień kręcą kolejne wideo "jak to sie wkręcili.
żal dupę ściska.
Konto usunięte
2015-06-02, 23:16
nikt nie zauważył?? mimo że koleś ją wkręcał - NIE ZAPRZECZYŁA że może to być nie jego dziecko
Jak dla mnie to reakcja na wieść o dziecku jest najlepsza... i miej tu później takich rodziców.
podpis użytkownika
:oneko:
Konto usunięte
2015-06-02, 23:31
Czy wy naprawdę nie wiecie, że filmy z tego kanału to fejk? Przy 2 milionach subów można zgarniać niezłą kasę i z tego co wiem oni razem z tego żyją (to ich jedyne źródło zarobku + koszulki). Wierzycie w to, że robią sobie co tydzień nowy żart i któreś z nich dało by się nabrać? Dobra gra aktorska i robią z was głupków bo widze, że większość się na to nabiera patrząc po komentarzach, łapkach w górę i wyświetleniach. Rozumiem, zrobić 2/3 żarty w roku, ale co tydzień. Bez jaj.