Proszę, nie żartujcie z niepełnosprawnych, to dzięki nim mamy takie zajebiste miejsca parkingowe!
"Jeżeli zabierasz moje miejsce, weź też moje kalectwo."
Konto usunięte
2014-01-16, 22:54
uposledzenie nie jest kalectwem ,kawal jest swietny obydwoje dostaniecie po browku
Konto usunięte
2014-01-17, 15:52
Suche trochę, ale jednak "sadystyczne", mimo że o inwalidach jest dużo lepszych dżołków.
Konto usunięte
2014-01-17, 15:53
"Czy na pewno chciałbyś być na moim miejscu ?"
mam nadzieje ze zostaniesz kaleka to bedziesz mial swoje zajebiste miejsca parkingowe
Tak przeczytałem to i ... zastanawiam się mieć ból dupy czy się śmiać. Zabieranie miejsca parkingowego niepełnosprawnym to max sk🤬ysyństwo (nigdy nie robię i zawsze cisnę ludzi, co to robią), ale z drugiej strony - TO JEST K🤬A SADISTIC

. Masz ten browar, sucho, ale sadystycznie.
Raz zaparkowałem dosłownie na 1,5 godz. na miejscu dla niepełnosprawnych. Taki wyczyn kosztuje 5 stów panowie, dobrze że strażnik który wlepił mi ten mandat okazał się porządnym gościem i zgodził się go anulować (tak, jest taka opcja, dlatego czasem dobrze jest jednak pojechać na posterunek i poświecić oczami). Od tamtej pory nie parkuję nigdy na miejscach dla niepełnosprawnych, choćbym miał zapierdzielać i kilometr od samochodu do miejsca gdzie chciałem się dostać.
Co jest zabawne w tej historii? Rzecz działa się w Sosnowcu. Sosnowiec + porządny strażnik miejski + anulowany mandat na 500 zł. - no k🤬a, toż to czysta fantastyka, surrealizm i sen na kwasie w jednym, absolutnie nie do wiary. A jednak.
Konto usunięte
2014-01-17, 20:11
Czytając komentarze hejtujące ten kawał stwierdzam z żalem, ze sadistic upadł.
Konto usunięte
2014-01-17, 20:14
Świetnie, że wszyscy tu są za nie parkowaniem na miejscach dla niepełnosprawnych, to dobrze, ale jak wchodzicie na sadola to rozluźnijcie zwieracze
Konto usunięte
2014-01-18, 1:05
Nie dość, że jeżdżą na wózkach i nie muszą nigdzie chodzić to jeszcze maja wyznaczone miejsca parkingowe
Konto usunięte
2014-01-18, 1:37
No to uważaj, bo jak zaparkujesz na miejscu dla niepełnosprawnych na Ursynowie i będziesz miał pecha, że się pojawię w okolicy, to po powrocie, jak odpalisz samochód i ruszysz usłyszysz takie głośne "Paf-pfyyyyyyyy". Dźwięk ten będzie oznaczał, że właśnie najechałeś na podstawionego pod oponę caltropa.
Naklejki "karny k🤬s za parkowanie na miejscu dla inwalidów" powinny być za darmo. Ale nie taka malutka naklejeczka, tylko taka wyk🤬ista na pół auta, żeby k🤬s zdzierał ją razem z lakierem. Aha i naklejanie takich naklejek powinno być niekaralne.

pozrawiam.
Wal_Kwasa napisał/a:
"Jeżeli zabierasz moje miejsce, weź też moje kalectwo."
"...będę brał Cię, w aucie..."