📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
Ale jaki problem, że ma dwie. Ja nie mam żadnych i zupełnie nie czuję potrzeby, ale widać inni lubią nagrywać się z każdej strony. Chodzi mi o sposób krytykowania rodzimego usera, który - nawet jako zboczeniec z dwiema kamerami - należy do społeczności tego portalu.
@up
Albo zestaw hi-fi z subwooferem, droższym niż audiofile w domach mają.
Albo zestaw hi-fi z subwooferem, droższym niż audiofile w domach mają.
igorzasty18 napisał/a:
Kierowca Ciężarówki, chcąc się włączyć do ruchu jebnął sobie w mój pojazd.
Nie używaj terminów, których nie znasz lub nie rozumiesz
Sprawdź sobie co oznacza "włączanie się do ruchu".
MariolaBezPindola napisał/a:
Zmien portal, bo odstajesz od reszty
Powiedz, po co komus 2 kamery. Rizumiem 1. Dobra nie rozumiem wogole kamery w aucie, a ten koles ma 2. Gowno mu sie stalo a on wzuca nagranie na ten portal. Podjarany pewbie jakby to byl conajmniej hard. To jest normalne ? Dla mnie nie.[/quote
Jak nie rozumiesz po co komuś jedna, to żyj w swoim ograniczeniu umysłowym dalej![]()
Mi to ewidentnie wygląda na sytuację typu: widzę okazje to wale, może zarobie na ubezpieczeniu. Gość widział że się zbliża i miał czas zareagować i go ominąć. Jeden kierowca i drugi to p🤬a.
@up pewnie jest brzydka i szuka zaganiacza na sadolu bo tu wszyscy wyposzczeni.
Duzy smigal od Nowych Bielic...ciekawe czemu sie tak smialo wbil na glowna...
Ewidentnie wina kierowcy z kamerą. Widział, że jedzie pojazd uprzywilejowany to nawet nie zwolnił
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie