Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
MudPie 2013-02-13, 3:06 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RHGM 2013-02-13, 4:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maik12311 2013-02-13, 7:38
Pozdrawiam p. Przemysława Kurzawę który egzaminował mnie i zdałem za 1wszym razem Bardzo miły gość.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 8:35 7
Wszyscy tak mu współczujecie, i ciśniecie na WORDy, ale nikt nie widzi, że zdaje piąty raz, a uwala na rękawie...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 8:56 9
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 9:04 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 9:16 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 9:47
ok rozumiem zeby sie tak wkurzyć jak na miescie cie obleje ale jak debil na prostej najezdza na linie no to musze go pozdrowic serdecznie

ale co prawda to prawda word kradnie!
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 10:13
U mnie poszło gładko, przestałem się stresować jak usiadłem w aucie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 10:22
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 11:19
Osoba nagle dodala gazu czyli samochod znacznie przyspieszyl...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 11:20
"Nie zdał na egzaminu prawo jazdy"... aha.
Zgłoś
scarlos 2013-02-13, 11:57 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 12:18
Pochodzisz z rodziny zmotoryzowanej a egzamin zdałeś dopiero za czwartym podejściem? Interesujące "zmotoryzowanie" jak o manewrach uczysz się dopiero na kursie. W ogóle, jak ktoś pochodzi z zmotoryzowanej rodziny, ma od najmłodszych lat bliski kontakt z samochodami to nawet nie zastanawia się nad uczeniem manewrów, to po prostu samo wchodzi z upływem lat młodości.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 12:21 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem