Cytat:
''Poleciało ci po skarpecie''
W moich stronach mówi się "Ale nawaliłeś w zbroje".

Dobrze wiedziała, że biała dziewczyna ma pierwszeństwo.
Lata wychowywania przynoszą efekty
Lata wychowywania przynoszą efekty

Nieee... Przecież na pustyni jak im sie chce to od razu w krzaki i po sprawie. Po prostu nie są przyzwyczajeni do trzymania tak długo.
Ja kiedyś zeszczałem się na poczcie. Nic fajnego. Rok już mija jak mam problemy z pęcherzem.
I karmię ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle
podpis użytkownika
Pielęgnuję tę nienawiść w sercu na dobreI karmię ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle
@ontoanonim, w kolejce na poczcie można się nawet zesrać z nudów, także wpisałeś się w średnią.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Ja bym już wolał naszczać tam pod ścianę i na chwilę się zawstydzić jakby ktoś ewentualnie szedł i miał wyj🤬e. Pewnie i tak bym już więcej tego ryja nie zobaczył. Lepiej tak niż k🤬a obszczanym lecieć przez miasto... Ale jak murzyn z lasu wylazł dopiero to nie ma co się dziwić.

tam było napisane że to kibel dla białych... z tym że ten przybysz nie opanował jeszcze komunikatywnego stopnia języka amerykańskiego.

Siemek napisał/a:
Nieee... Przecież na pustyni jak im sie chce to od razu w krzaki i po sprawie. Po prostu nie są przyzwyczajeni do trzymania tak długo.
to przej🤬e jak musza szukac krzakow na pustyni...