👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a tam nie zgadniemy. Na sadisticu to przecież pierwsza myśl się taka od razu nasuwa xD

zawsze wiedziałem, że piłka nożna jest grą dla pedrylów.
okaj teraz możecie mnie publicznie pobić i grozić śmiercią - przyznaję się do nienawidzenia tego głupiego, według mnie sportu.
Sama sytuacja jest spoko i śmiechowa.
okaj teraz możecie mnie publicznie pobić i grozić śmiercią - przyznaję się do nienawidzenia tego głupiego, według mnie sportu.
Sama sytuacja jest spoko i śmiechowa.

@up Starzy mieli racje kiedy Cie robili. Powinienes nazywac sie Marysia.

Piłka nożna ssie lekkoatletyka to prawdziwy sport a nie jakieś kopanie piłki przez pedrylów.

Dokładnie piłka nożna to tragedia... a raczej laleczki barbie w nią grające... jak patrzę na niektórych pro piłkarzy to mnie śmiech bierze...
Zapasy 4 life !
Zapasy 4 life !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie