Prawie gwiazde zrobił, krawaciarz j🤬y. Nic nie mam do krawaciarzy, ale jedzie taki elokwencik na tym małym c🤬lu na kółeczkach mając w dupie przepisy. Już nie mówiąc, że na tym czymś co ma zerową sterowność na dziurach większych niż przestrzenie na kostce brukowej to jeszcze jedzie bez kasku, a później denaty są zbierane z chodnika bo czaszka pękła.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Prawie gwiazde zrobił, krawaciarz j🤬y.
..a później denaty są zbierane z chodnika bo czaszka pękła.

Jednak nie tylko w PL tak cieszy cudze nieszczęście. To naturalny ludzki odruch
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
I większość z tych idiotów nie wie że tym nie wolno na ulicę wjeżdżać bo nie ma to homologacji i przepisy zabraniają.
Danielsnm napisał/a:
I większość z tych idiotów nie wie że tym nie wolno na ulicę wjeżdżać bo nie ma to homologacji i przepisy zabraniają.
po osiedlowych uliczkach chyba można
Danielsnm napisał/a:
Hahahaha ale debil jesteś. Od kiedy hulajnogi muszą mieć homologację.
Art. 33a nie tyle pozwala - co NAKAZUJE kierującemu hulajnoga elektryczna poruszać się jezdnią gdy obowiązujące Vmax na tej drodze jest <30km/h
Danielsnm napisał/a:
a rowery mają? pierwsze słyszę żeby jazda rowerem była legalna po chodniku...
khaman napisał/a:
Kąt natarcia robi swoje
A najlepsze, ze te p🤬dy z korpo w krawatach uważają sie za madrych ludzi

Bo to pop🤬lone przepisy pop🤬lonego systemu są. Kiedyś zapytałem się psa jak w końcu jest z tymi hulajnogami to nie potrafił mi jasno tego wytłumaczyć. Istna maszynka do mandatów.
Folur napisał/a:
a rowery mają? pierwsze słyszę żeby jazda rowerem była legalna po chodniku...
Mało słyszałeś. Jazda rowerem jest legalna po chodniku w kilku przypadkach, ale się doucz. Ja nie będę Ci serwował gotowych informacji skoro potrafisz posługiwać się przeglądarką ciołku ...