HAL9000/2 napisał/a:
ten błysk mnie rozj🤬...
![]()
Ten błysk może świadczyć o tym, że była to np. amunicja typu P.A.K. i oprócz paru obsranych gaci i pisku niewiast, nikomu nic się nie stało

Sadole posiadający własne "kopyto", mogą potwierdzić moje przypuszczenia.
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Wystrzałowa impreza.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie zauważyłem na początku, zastanawiałem się, co to, telefon? Jakiś dildos, co to jest?! Dopiero za 4 razem zobaczyłem, że to klamka, a potem jeszcze ten błysk haha...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Skoro mu przypadkowo wystrzelił to musiał być przeładowany i odbezpieczony. C🤬jowy z niego agent skoro nie potrafi posługiwać się bronią, przeładowaną i odbezpieczoną broń nosi się tylko na jakiejś akcji itp., kiedy spodziewa się, że będzie potrzebował jej szybko użyć. A w czasie wolnym tak jak w tym przypadku broń powinna być zabezpieczona i komora pusta.
Teuwil geniuszu powiedz mi jak można zabezpieczyć Glocka? A w jaki sposób zabezpieczyć CZ75 bez napiętego kurka? (oczywiście z nabojem w lufie - bo po jakiego grzyba napinać kurek jak komora pusta)
Facet nacisnął spust i wystrzeliło. Tyle w temacie.
A jeszcze jedno - to był debil.
Facet nacisnął spust i wystrzeliło. Tyle w temacie.
A jeszcze jedno - to był debil.
Niebezpiecznik napisał/a:
Byłem przekonany że to czarne dildo, hard zmienia ludzi...
To samo miałem napisać, w pierwszym momencie wyglądało jakby mu czarny korek z dupy wyleciał. Sadol jednak zmienia ludzi.
Glocky mają swoje bezpieczniki, ale czemu akurat ten wystrzelił to ni c🤬ja nie potrafię zrozumieć, no gdyby to był Łolter p99 to wszystko możliwe, ale glock nie wierzę...