📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

CorT7 napisał/a:
i dopóki tak będzie nic się nie zmieni.
Z serii "dopóki ktoś nie zamknie drzwi, będą one otwarte".
Pozdrawiam, Bronisław Komorowski

Podróż od supergromad, całego znanego wszechświata do najmniejszego z elementów atomu.
To mnie uderza bardziej
To mnie uderza bardziej

I tak zaraz znajdzie się mentor który powie że życie na ziemi powstało przez przypadek i mamy szczęście że żyjemy ,Ehhh... ,człowiek jest tak głupi że nie potrafi zwykłej muchy stworzyć a powie że ona sama powstała .
@up - a słyszałeś o zakazach eksperymentów z dna w celach przez ciebie wymienionych? Gdyby ich nie było dawno żarłbyś nowe gatunki zwierzaków i podziwiał te swoje muchy.
Życie na ziemii powstało przez zajebisty fart i mamy szczęście, że żyjemy. Szkoda, że nie dożyję odwrócenia termodynamicznej strzałki czasu.
A tak naprawdę to się z Ciebie zgrywam. Naukowe wyjaśnienia do mnie nie trafiają - wszystko stworzył latający potwór spaghetti.
Cytat:
I tak zaraz znajdzie się mentor który powie że życie na ziemi powstało przez przypadek i mamy szczęście że żyjemy
Życie na ziemii powstało przez zajebisty fart i mamy szczęście, że żyjemy. Szkoda, że nie dożyję odwrócenia termodynamicznej strzałki czasu.
A tak naprawdę to się z Ciebie zgrywam. Naukowe wyjaśnienia do mnie nie trafiają - wszystko stworzył latający potwór spaghetti.
Aktualnie porównywanie mikrofizyki do makrofizyki (układów planetarnych do atomów, galaktyk do komórek) jest błędem.
Polecam sadol.pl/through-the-wormhole-vt105161.htm
Polecam sadol.pl/through-the-wormhole-vt105161.htm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie