📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:11

Zwykła stłuczka. Co tu fajnego? Widziałem takich setki. Mam je wszystkie tu wrzucić?
SławomirSulej napisał/a:
Zwykła stłuczka. Co tu fajnego? Widziałem takich setki. Mam je wszystkie tu wrzucić?
Zawsze tak reagujesz na wrzutki innych osób?
Rozmawiałeś o tym z jakimś specjalistą?
Zawsze mnie dziwi, że po takich zderzeniach auta jadą do sąsiednich miejscowości. To już za każdym razem pada ten układ hamulcowy czy jak? To jest jakiś taki specjalny design?
Wystarczyło trzymać się lewej linii, Ale nie, Pinda nawet tuż przed uderzeniem przekracza prawy pas próbując wymusić na autobusie egzekwowanie swego pierwszeństwa.
Alosza napisał/a:
Wystarczyło trzymać się lewej linii, Ale nie, Pinda nawet tuż przed uderzeniem przekracza prawy pas próbując wymusić na autobusie egzekwowanie swego pierwszeństwa.
W takiej sytuacji ja bym hamował, tak na wszelki wypadek.
Artanis02 napisał/a:
Zawsze mnie dziwi, że po takich zderzeniach auta jadą do sąsiednich miejscowości. To już za każdym razem pada ten układ hamulcowy czy jak? To jest jakiś taki specjalny design?
Następuje przemieszczenie kierowcy i nie może trafić na hamulec (w tym przypadku to baba, więc pewnie skoncentrowała się na zamknięciu oczu i darciu ryja).
Alosza napisał/a:
Raczej morda w telefonie.
Czas reakcji kierowcy można by liczyć w dobach dla lepszej precyzji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie