Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
Niebo
TSWABG • 2012-07-14, 0:59
W niebie spotykają się dusze dwóch facetów:
- Ja zmarzłem przez zimno. No wiesz, niska temperatura, organizm nie wytrzymał. A Ty ?
- Ja zmarłem ze zdziwienia.
- Jak to ?
- Wracam z pracy, widzę gołą żonę w łóżku, no to szukam faceta. Pod łóżkiem, za szafą, w szafie, w łazience, kuchni, na balkonie. I nic. I z tego zdziwienia zmarłem.
- Jakbyś zajrzał wtedy do lodówki to obaj byśmy żyli.
Zgłoś
Pajacu 2012-07-14, 14:57 14
snajper0208 napisał/a:

- Ja zmarzłem przez zimno.

A można zmarznąć przez ciepło?
Zgłoś
TSWABG 2012-07-14, 18:27 10
tak, można, jeśli poprzednio było gorąco
Zgłoś
tomsson 2012-07-15, 20:44
Podoba mi się.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 20:50
W wersji, którą ja kiedyś słyszałem było trzech facetów, albo żona też umarła, już nie pamiętam dokładnie. Piwko.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-07-15, 21:21
@Pan Kapitan Pewnie słyszałeś wersję z wypadającą lodówką z okna czy coś takiego Ale też pamiętam w tym kawale 3 facetów.
Zgłoś
evilmatt 2012-07-15, 23:32
A ja dwóch kumpli.
Zgłoś
Colossus 2012-07-15, 23:42 1
A już myślałem, że Bongman
Zgłoś
TommyTheRipper 2012-07-15, 23:45 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-16, 0:34
No, w końcu jakiś kawał, którego nie znam
Zgłoś
Gandalf8 2012-07-16, 4:43
Jesli ten pierwszy by otworzyl lodowke nie wiadomo czy obu by przezylo Bardziej historyjka niz dowcip: "Facet wraca z pracy i widzi swa zone naga w lozku. Olal to i poszedl cos zjesc. Otwierajac loduwke stwierdzil: -Lodowka sie chyba zepsula. Wyrzuce i kupie nowa. - po czym wzial tasme klejaca i zamknal obie na zawsze"

Jesli ktos twierdzi, ze to chora bania z gory dziekuje
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem