📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś pięknego. Teraz ten piździec powinien zapłacić za słup. Swoją drogą to słupek słabiutki. Kradną wszędzie, nawet przy produkcji słupów.
Juzwa napisał/a:
Kradną wszędzie, nawet przy produkcji słupów
uliczne latarnie mają się poddawać uderzeniom ale faktycznie ta coś zbyt łatwo padła..
Dlaczego chcesz, żeby w opiece byli debile, a nie ich potencjalne ofiary, czyli normalni?

Czuję lekki niedosyt. Ta lampa powinna trafić centralnie w baniak następną motop🤬dę. Ale mimo to daję solidne 6/10. Zasłużone.

Quad jedzie dalej po puszczeniu manetki, czy czym tam się gazu dodaje?
Autonomia level 5?
Autonomia level 5?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie