a myślałem że to ja mam duże paluchy.
podpis użytkownika
Nieczyste FTW
Ogladalem dwa razy. Mogę się mylić, ale czy ja nie widzialem nic sadystycznego?
Jak jeden klocek waży 300kg to się nie dziwie, że to takie stabilne.
To rozumiem świetnie pasuje do portalu sadistic.pl, kolejny idealnie pasujący filmik. Reklama... teraz już tak się rynek zmienił? Płacą wam za to, że pozwalacie na takie reklamy w pseudotematach z filmikami czy innym gównem byleby z logo, chociaż temat sam w sobie nijak się ma do samego portalu? W sumie to nie mam się co oburzać o sam fakt tego że sobie w ten sposób zarabiacie. Ale nawet w gównowizji jak już tak wpychają reklamę widzom, to przynajmniej dają info "lokowanie produktu".
podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
tak tak drzewo puste w środku... fajna sprawa powinni organizować wyjazdy integracyjne

podpis użytkownika
...
Gra jest zajebista, wiem bo grałem! Ale patrząc na nich, stwierdzam, że mają rozmach. Jako, żem zmotoryzowany ślina cieknie mi na widok takich maszyn.
Taaa, takie super a klocki wyglądają jak wyrenderowane - wtopione w film - co zresztą ciężkie specjalnie nie jest. Ech.
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.

Fake. Trochę siedzę w wizualizacjach komputerowych i na pierwszy rzut oka widać co się dzieje. Nie poszaleli z jakością (chociaż pomysł fajny).