Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TPaury 2014-04-17, 20:40
a myślałem że to ja mam duże paluchy.

podpis użytkownika

Nieczyste FTW
Zgłoś
magnuum 2014-04-17, 20:57
Ogladalem dwa razy. Mogę się mylić, ale czy ja nie widzialem nic sadystycznego?
Zgłoś
Ostrovsky 2014-04-17, 21:05 14
Dobra reklama dla Cat'a dobra marka,dobre sprzęty
Zgłoś
Madroxx 2014-04-17, 21:07
Jak jeden klocek waży 300kg to się nie dziwie, że to takie stabilne.
Zgłoś
kolborano 2014-04-17, 21:27
To rozumiem świetnie pasuje do portalu sadistic.pl, kolejny idealnie pasujący filmik. Reklama... teraz już tak się rynek zmienił? Płacą wam za to, że pozwalacie na takie reklamy w pseudotematach z filmikami czy innym gównem byleby z logo, chociaż temat sam w sobie nijak się ma do samego portalu? W sumie to nie mam się co oburzać o sam fakt tego że sobie w ten sposób zarabiacie. Ale nawet w gównowizji jak już tak wpychają reklamę widzom, to przynajmniej dają info "lokowanie produktu".

podpis użytkownika

"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Zgłoś
zapijampiwem 2014-04-17, 21:28
w h🤬ja granie
Zgłoś
Camel_06 2014-04-17, 22:18
Jenga to jest ta zabawa z wieżą z klocków?
Zgłoś
Akki11 2014-04-17, 22:21
Chuck Norris gra tak bez sprzętu. Siłą woli
Zgłoś
P................1 2014-04-17, 22:44
Moim zdaniem fejk
Zgłoś
masterwow 2014-04-17, 22:54
tak tak drzewo puste w środku... fajna sprawa powinni organizować wyjazdy integracyjne

podpis użytkownika

...
Zgłoś
i................n 2014-04-17, 22:58
Gra jest zajebista, wiem bo grałem! Ale patrząc na nich, stwierdzam, że mają rozmach. Jako, żem zmotoryzowany ślina cieknie mi na widok takich maszyn.
Zgłoś
Avalanger 2014-04-17, 23:06
Taaa, takie super a klocki wyglądają jak wyrenderowane - wtopione w film - co zresztą ciężkie specjalnie nie jest. Ech.

podpis użytkownika

Naczelny hejter sadolowego analfabety.
Zgłoś
P................4 2014-04-17, 23:07
Fake. Trochę siedzę w wizualizacjach komputerowych i na pierwszy rzut oka widać co się dzieje. Nie poszaleli z jakością (chociaż pomysł fajny).
Zgłoś
marsic 2014-04-17, 23:16
Kaczyński by się wk🤬ił, że po polsku na końcu napisu nie ma.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie