el doktore nie jestem, ale czy można sobie tak wkładać igłę i cofać i wkładać i cofać w to samo miejsce?
I potem jeszcze zdziwić się, że pękła?
I potem jeszcze zdziwić się, że pękła?

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
zdarza się, szczególnie na separatorach. ale prawdziwego faceta poznać po tym, że ma to w dupie.
idiotki, jeszcze pirdola bo pan nagrywa, mnie w szpitalu babka 5 razy do jednej reki bila wenflon bo nie umiala trafic -.-
podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.

Jak się jest tak grubym, że żył nie widać to już nie problem Pani z punktu poboru

Jak mi kiedyś rozwaliła żyłę to miałem krwiaka na całe ramię, kazali mi pójść na usg żył i tętnic. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że na usg czekałem 2 tygodnie i wszystko samo się naprawiło.
Ona nawet nie obczaiła jak przebiega żyła tylko biła do góry bez zastanowienia. Tępa dzida.
jak się ma żyły jak kurczak to tak jest. Ona ma być widoczna
podpis użytkownika
...
Się k🤬a spinacie, a w tym filmiku jest więcej sadyzmu niż w połowie materiałów tutaj
Wolę to niż gołębia pop🤬lającego z chlebem na szyi, piwko!

Wiecie co wpierw sami spróbujcie się wkłuć a potem narzekajcie. Sama jestem studentką pielęgniarstwa i uwierzcie to nie takie łatwe a jedyny sposób żeby się nauczyć to praktyka.
Po pierwsze, opaskę uciskową zakłada się PO dezynfekcji i zwalnia od razu gdy krew znajdzie się w igle.
Po drugie, nie trze się gazikiem ręki, tylko raz się ją przeciera.
Po trzecie nie zdejmuje się rękawiczek i nie maca się gołymi rękoma miejsca, które było zdezynfekowane. Pani z filmiku naprawdę gratuluję wiedzy w jaki sposób się pobiera krew.
Po drugie, nie trze się gazikiem ręki, tylko raz się ją przeciera.
Po trzecie nie zdejmuje się rękawiczek i nie maca się gołymi rękoma miejsca, które było zdezynfekowane. Pani z filmiku naprawdę gratuluję wiedzy w jaki sposób się pobiera krew.