👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a ja piwko dam
sam oddaję krew i akurat wiem co to znaczy pęknięta żyła
cheers!

@up, w zasadzie to na jedno wychodzi. Ja bym się po czymś takim nie podniósł.

Dam Ci piwo za pytanie czy pęknięta żyła przeszkodzi w oddaniu krwi.
Miałem podobną sytuację, z tym że w moim przypadku pani zdejmując plastry utrzymujące igłę zapomniała ją przytrzymać co spowodowało przesunięcie się jej z linii w której się znajdowało, miałem później wielkiego siniaka.

Nie no, gościu, za ten śmiech i tekst "jak to kur** pękła" piwko musi być

Mi przy oddawaniu krwi wbiła się dwa razy w mięsień po czym stwierdziła, że się przekuje do prawej łapy. To samo było na prawej, śmiech na sali.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie