Pilota chyba wyrzucili z wojska i efekty mozna zobaczyc na filmie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:57
Jak dla mnie to wygląda jak testy oblatywacza. Każdy model samolotu musi przejść testy, gdy poddawany jest różnym wariantom wybiegającym po za "klasyczne" manewry, symulacje awarii no i różnego rodzaju przeciążenia, które podczas normalnego lotu nie mają miejsca.
Ale ekspertem nie jestem więc nie muszę mieć racji.
Cytat:
Jak dla mnie to wygląda jak testy oblatywacza. Każdy model samolotu musi przejść testy, gdy poddawany jest różnym wariantom wybiegającym po za "klasyczne" manewry, symulacje awarii no i różnego rodzaju przeciążenia, które podczas normalnego lotu nie mają miejsca.
Zgodziłbym się, gdyby ten samolot nie miał barw linii lotniczych(na moje oko to wizzair).
Na 100% to był test, ale nie oblatywanie.
No i fajnie, że coś robi ciekawego, a nie tylko siedzi przed kompem.
Siemieniu napisał/a:
Zgodziłbym się, gdyby ten samolot nie miał barw linii lotniczych(na moje oko to wizzair).
Na 100% to był test, ale nie oblatywanie.
Raczej to Norwegian - na ogonie wymalowane twarz jakiejś znanej, wg linii lotniczej, postaci.
Zanim coś wrzucisz, to najpierw się dowiedz, co wrzucasz.
To nie jest samolot wojskowy, a linii lotniczych Norwegian.
Film pochodzi zapewne z jakichś pokazów lotniczych, więc raczej nie ma mowy o wyrzuceniu pilota z pracy, bo robił to, co do niego należało. W lotnictwie akrobacyjnym nie ma miejsca na pomyłkę, więc na pewno wszystkie figury (akrobacje) zostały wcześniej zaplanowane.
To nie jest samolot wojskowy, a linii lotniczych Norwegian.
Film pochodzi zapewne z jakichś pokazów lotniczych, więc raczej nie ma mowy o wyrzuceniu pilota z pracy, bo robił to, co do niego należało. W lotnictwie akrobacyjnym nie ma miejsca na pomyłkę, więc na pewno wszystkie figury (akrobacje) zostały wcześniej zaplanowane.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie