Czym się różni od Małysza?
Nie umie wyjść dobrze z progu.
P.S. Może i dobrze dla niej sie stało bo weź tu wyrośnij na czlowieka jak rodzice patrzą po ile trumny na rynku i jak zaczadzić dziecko
Nie umie wyjść dobrze z progu.
P.S. Może i dobrze dla niej sie stało bo weź tu wyrośnij na czlowieka jak rodzice patrzą po ile trumny na rynku i jak zaczadzić dziecko

@nikustrip Twoj zart jest dla mnie najzwyczajniej w swiecie niesmaczny, nie widze w nim nic zabawnego, jest prostacko zalosny, ocena koncowa 0/10. nie nie nie 3 razy nie, dziekujemy panu

@BlueChampion
Bardzo Cię proszę, wróć do czytania humoru z Gościa Niedzielnego i przestań p🤬lić. Głupkowaty, ale dobry, bo czarny.
Bardzo Cię proszę, wróć do czytania humoru z Gościa Niedzielnego i przestań p🤬lić. Głupkowaty, ale dobry, bo czarny.
Leci piwo. I c🤬j, że populistyczny temat. Czarny klimat dowcipu zachowany.

podpis użytkownika

@lintu murzyni tez sa dobrzy bo czarni?? przytoczyles rownie trafny argument co ,,jest fajnie, bo rower". akurat nie bawia mnie prymitywne dowc🤬y
chyba chciales napisac ,,glupkowaty, ale dobry, bo tutaj pasuje" co wciaz jest c🤬jowym argumentem, bo miara jakosci dowcipu jest stopien jego smiesznosci

dajcie spokój biednemu BlueChampionowi. Widac, ze chłopak nie zna sie na gitarach i nie ogarnia dowcipu

@up
"Niesmaczny"? Tutaj?! Jak Ci nie pasuje, to idź sobie bardzo szybko (mam nadzieję nie zarobić kolenego warna) zagwiazdkowywać przekleństwa na JoeMonster albo robić krzywe tłumaczenia z 9Gag na kwejka:P
przepraszam miało być do BlueChampiona
"Niesmaczny"? Tutaj?! Jak Ci nie pasuje, to idź sobie bardzo szybko (mam nadzieję nie zarobić kolenego warna) zagwiazdkowywać przekleństwa na JoeMonster albo robić krzywe tłumaczenia z 9Gag na kwejka:P
przepraszam miało być do BlueChampiona

mam wrazenie, ze 90% uzytkownikow portalu usilnie stara sie pokazac jacy to sa inni od reszty podpisujac sie oburacz pod kazdym byle ,,sadystycznym" gownem, ehh dzieciaki, roczniki 90 i nizej tylko na profilach...
@up
Ile można p🤬lić o małej Madzi? Normalnie już jest gorzej, niż było z cukrem po 5zł i Tupolewem.
Pozdro
PS: lolshock.com/
Ile można p🤬lić o małej Madzi? Normalnie już jest gorzej, niż było z cukrem po 5zł i Tupolewem.
Pozdro
podpis użytkownika
To tylko kawałeczek p🤬lonego komentarza, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę.PS: lolshock.com/
BlueChampion napisał/a:
@nikustrip Twoj zart jest dla mnie najzwyczajniej w swiecie niesmaczny, nie widze w nim nic zabawnego, jest prostacko zalosny, ocena koncowa 0/10. nie nie nie 3 razy nie, dziekujemy panu
![]()
BlueChampion napisał/a:
akurat nie bawia mnie prymitywne dowc🤬y
![]()

Szczerze mowiac, kogo to jebie?
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Cytat:
Szczerze mowiac, kogo to jebie?
Duże piwo daje.Bambo na gifie mnie rozj🤬

A co do dowcipu to spoko

k🤬a, długo jeszcze ten temat będzie wałkowany, gdzie nie wejdę - Madzia to Madzia tamto, a tuż koło tego kręci się ten j🤬y Smoleńsk.