📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Pieniądze leżą na ulicy.
Wystarczy się po nie schylić...
Sam się schylaj... To może być przebiegła sztuczka jakichś miłośników żymskich odbytów. 😳
Shaolin_Majster napisał/a:
Sam się schylaj... To może być przebiegła sztuczka jakichś miłośników żymskich odbytów. 😳
Tak jest!
Albo nawet sztuczka żymskich miłośników odbytów...

żmij napisał/a:
Tak jest!
Albo nawet sztuczka żymskich miłośników odbytów...
W rzeczy samej... 👌🏻
Ciężko stwierdzić co to za moneta bo nagrywane ziemniakiem, ale jeśli to faktycznie z Izraela (w co wątpię), to jedyna moneta która tu jest możliwa to 10 szekli:

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
Ciężko stwierdzić co to za moneta bo nagrywane ziemniakiem, ale jeśli to faktycznie z Izraela (w co wątpię), to jedyna moneta która tu jest możliwa to 10 szekli:
Niekoniecznie. W Izraelu przecież są obcokrajowcy. i też gubią się. Sam znalazłem kiedyś drachmy ZUE w PL.
majeńka napisał/a:
Za 10 szekli pejsate stwory by te kałuże wypili
No i zniszczył reklamówkę, którą mógł użyć jeszcze wiele razy. To jakaś popierdółka, nie żymianin...
@majeńka
Izraelskie banknoty papierowe znane jako szekle wydają mi się pieniędzmi z gry Monopoly. Monety mają ładną wagę, podobnie jak euro.
Izraelskie banknoty papierowe znane jako szekle wydają mi się pieniędzmi z gry Monopoly. Monety mają ładną wagę, podobnie jak euro.
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush Palestine, to see them driven before you and to hear the moans of their Palestine women!"
Fajne tylko gdzie znaleźć takie dziury w asfalcie w 2025 roku , na Ukrainie?
Pawehan napisał/a:
Fajne tylko gdzie znaleźć takie dziury w asfalcie w 2025 roku , na Ukrainie?
A w Krużewnikach... wróć, a w Łodzi był

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie