Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie najgorzej o ile chciał załadować drzewo na pakę
To juz nie dograli, obcioł z lewej, obcioł z prawej, i powiedział:
- Można jechać......
rzecież zrobił wszystko podręcznikowo, ale naprężeń w drewnie nie przewidzisz.
Chyba według jakiegoś murzyńskiego podręcznika.

Raz kumpel ciął wydawałoby się zdrowiutkie drzewo, tnie tnie tnie i poleciało w drugą stronę, w środku było w połowie puste ale zero oznak, że jest coś nie halo z drzewkiem.

Chyba nie miałes piły w rece skoro sie tak wypowiadasz
On nie miał nic w ręce, poza fiutami kolegów. Rebeliant to typowy idiota wylewający szambo wszędzie gdzie może pisać.
On nie miał nic w ręce, poza fiutami kolegów. to typowy idiota wylewający szambo wszędzie gdzie może pisać.
I masz piwko

On robił to dobrze - rzaz podcinający w formie klina był poprawny. Ale drzewo było złe - niezależnie jak by się z nim certolił ( pomijam traktor z liną) to tak wysokie drzewo nawet przy minimalnym odchyleniu upadnie tam gdzie jest przechył.
jebnij się w łeb i zamilcz jak taki głupi jesteś
być głupkiem kiedy wszyscy to widzą to jedno, ale być nim i udawać mądrego jest znacznie gorsze

A ten debil znowu przyszedł głośić swoje frustracje na sadolu. Co za ścierwo.
Oj tam oj tam. Taki folklor lokalny też fajny jest

Sam po sobie widzę, że od jakiegoś czasu, ilekroć widzę "ścierwo" to od razu mi się z kolegą Rebeliantem jakoś tak kojarzy

jebnij się w łeb i zamilcz jak taki głupi jesteś
być głupkiem kiedy wszyscy to widzą to jedno, ale być nim i udawać mądrego jest znacznie gorsze
Jaki filozof, psychoanalityk i intelektualista.
Zdradź nam skąd taki ból dupy u Ciebie bo mnie zaintrygowałeś odrobinę.
Ps. Mam uprawnienia na piłę, wątpię czy Ty potrafisz ją odpalić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie