👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poważne pytanie. Co się robi z rannym kibicem? Służby traktują ich humanitarnie i dobijają, czy wrzucają do kontenera i zostawiają, aby dogorywali sami w drodze na wysypisko?
Przecież to zwykła symulacja jest, po co sanitariusze wynoszą go na noszach, szkoda oglądać taki mecz.
Proszę jaka tam jest kultura wśród kiboli. Od razu go niosą wyrzucić do śmietnika. Nie trzeba dzwonić po MPO.

jak nadejdą muzułmanie, zanim wy włożycie rurki, my będziemy już rozbijać witryny...
no nieźle mu się ta noga rozmazała. teraz czeka go długi okres rehabilitacji pikseli i nastawienia ostrości
Dobre zgrywusy... Wzięli go na rękach na swój sektor i tam mu drugą złamią...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie