Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jab7kO 2014-01-22, 16:32 3
Kolejny dobry powód, żeby smoki żyły naprawdę.
Zgłoś
FizycznaSiekiera 2014-01-22, 18:13 2
Baśnie > lewactwo
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 19:08 1
Biedny smok. Każdy wie, że dziewice są smaczniejsze.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 19:09 12
no tak, przecież to smok jest zacofany, nie jest taki europejski, taki nowoczesny - postępowy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 19:24 21
Tak mnie zastanawiało coś na temat gender:
Mamy biologicznie kobietę, która uważa się za faceta i do tego jest homoseksualist(k)ą. Podbija ona do faceta uważającego się za mężczyznę i chce się z nim przespać, ale on odmawia bo jest hetero...
Magia gender.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 19:26 2
@ebithril
Aż nie wiem o co chodzi.
Zgłoś
gorbaczow7 2014-01-22, 20:13
za darmo to i ocet dobry
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 20:33
@blachahaha
Chodzi o to ze masz płeć biologiczną, płeć "społeczną" i upodobania seksualne, złożenie tego wszystkiego prowadzi to opisanego przeze mnie absurdu.
Oczywiście zakładając, że to czy wolisz zapinać czy samemu się wypinać zależy raczej od płci "społecznej".
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 20:52 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przesmiewca 2014-01-22, 22:09
Dobra dobra, smok palucha już naszykował
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 22:29 1
@isotop a nie zauważyłeś, że o "gender" rozmawia się głównie w kontekscie przebierania się za kobietę i faceta który chce pociągnąć druta drugiemu facetowi? A feministki to jedynie kobiety które mają jakieś z dupy wyciągnięte argumenty nie dbające o żadne tam prawa kobiet a jedynie dbające o to żeby istniała iluzja walki o te prawa? Twój wielki umysł ominął w ogóle sens mówienia o tych sprawach, którym to jest pieniądz.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 22:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 23:20
Fake prawiczek nie jest rudy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 23:48
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem