Jeśli to nie Harnaś, to jest mi smutno
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
A to gnida. Tyle dobra w kanał.
podpis użytkownika
Gdyby Bóg nie stworzył orgazmu człowiek zaj🤬 by się na śmierć.
k🤬a a ta wiaderkiem chciała to zatrzymać... i niech mi która powie o tym równouprawnieniu
Pomysł z wiaderkiem rodem z kreskówek
to jakieś chińskie badziewie to pewnie i tak skażone
Ja p🤬lę! Cywilizacyjne dobra wśród świń! Każdy rodak Jakuba Wędrowycza by tam ryj nadstawił, a ci sp🤬alają...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Konto usunięte
2019-05-24, 10:40
de_sade napisał/a:
Ja p🤬lę! Cywilizacyjne dobra wśród świń! Każdy rodak Jakuba Wędrowycza by tam ryj nadstawił, a ci sp🤬alają...
Jakub Wędrowycz nigdy nie pił szczyn.
Ta laska z dzbankiem mnie rozwaliła. Co ona chciała zrobić.... HAHAHAHA
Nikt jej nie powiedział, że piwo pije się z kufla a nie z wiadra? Hmm, a jakby tak najpierw zakręcili butlę z gazem, to może było by jednak nieco łatwiej zaszpuntować.
BundyR napisał/a:
k🤬a a ta wiaderkiem chciała to zatrzymać... i niech mi która powie o tym równouprawnieniu
Jeszcze bardziej bezmyślne jest stanie w tej kałuży gdy obok są jakieś urządzenia pod napięciem...
BundyR napisał/a:
W podłodze jest kratka ściekowa. Kobieta tym wiadrem chciała przekierować strumień tak, by nie zalewał
pomieszczenia.
I niech mi kto powie o przewadze intelektualnej męższczyzn nad kobietami...
No, przykro mi ale szach, mat
Ale tam musi j🤬 piwskiem... zapewne wszyscy menele się popłaczą.... ale meneli mi nie szkoda.... też jebią piwskiem... i szczochami...
@kolosasz Wystarczyło użyć mózgu aby wiedzieć że to się nie może udać i prędzej jej połamie łapę. A teraz wracaj pod pantofel.
Konto usunięte
2019-05-24, 20:05
c🤬j z waszym wiaderkiem.oboje chcieli to zatrzymać ręką na początku:)