marszem to gówno można zrobic tylko coś można zmienić zamachem ,po dobroci to cie może pedal zgw🤬cić
k🤬a ryj darli, uczyć się nie dali debili banda
k🤬a ryj darli, uczyć się nie dali debili banda
Za zrobienie w prącie baby piwko daję i trzy kraby
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
-"My jesteśmy z TVN24"
.
.
-Mam nadzieję, że widzowie to wyłapią.
-Przecież debile nas oglądają.
Za to piwko
.
.
-Mam nadzieję, że widzowie to wyłapią.
-Przecież debile nas oglądają.
Za to piwko

podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Śmieją się ze zwolnionej nauczycielki
trochę szkoda babki

K🤬a...wk🤬iają mnie tacy kolesie...na siłę chce być śmieszny i na siłę chce być znany... ja p🤬le... niech przeszkadza kibolom w marszu na mecz a nie ludziom, którzy chcą normalnie żyć.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
"Niekopetentna Pyta" - o k🤬a, tytuł roku! To musi wejść na główną!
No tak, zjadło mi literkę i już nie mogę edytować. Ale oczywiście musiałeś się doj🤬, smutny k🤬sie.

Jedną ci zjadło smutny k🤬sie? Literkę, bo się czytuniać nie chciałko? Jak się chodziłko do szkółki?
Baranie, zamiast to obrócić w żart to sam siebie dobijasz. Widocznie masz taką zajawkunię.
Baranie, zamiast to obrócić w żart to sam siebie dobijasz. Widocznie masz taką zajawkunię.
O borze! Tak, jedną. Jeśli uważasz, że więcej, to sam powinieneś coś poczytać, na przykład tytuł jeszcze raz.
2up
Zepnij dupę, zjechałeś jednego debila, dostałeś trochę "piw" i myślisz, że możesz się teraz przyp🤬alać o byle gówno?
Zepnij dupę, zjechałeś jednego debila, dostałeś trochę "piw" i myślisz, że możesz się teraz przyp🤬alać o byle gówno?
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.