Ja już myślałem, że MtB to dno ostateczne sadistica, a jednak się mylę...

Tak naprawdę to najbardziej żałosny jest ten klecha ze swoimi teoriami satanistycznymi nie wiem co on ma w głowie ale na pewno nie jest to normalne . Moim zdaniem jak przychodzisz do kościoła i słyszysz księdza piepszącego takie pierdoły , to wiedz że coś się dzieje !
klecha powinien wiedźminem zostać
podpis użytkownika
Sanity is for the weak
Tomsonoza napisał/a:
Tak naprawdę to najbardziej żałosny jest ten klecha ze swoimi teoriami satanistycznymi nie wiem co on ma w głowie ale na pewno nie jest to normalne . Moim zdaniem jak przychodzisz do kościoła i słyszysz księdza piepszącego takie pierdoły , to wiedz że coś się dzieje !
Ten klecha to jest Piotr Natanek mało tego żeby było smieszniej to jest dr hab Piotr Natanek, czyli nawet po studiach. Ale on już od dłuższego czasu jest sławny a swoim p🤬leniem wk🤬iał Dziwisza który to p🤬lną mu bana na wypowiadanie własnych opini, i ograniczył prawa kościelne. W sumie słusznie

jak bym był na tym kazaniu to bym wyj🤬 brecha i wyszedł. K🤬a ten ksiądz jedynie jest opętany.

To jest cholernie żałosne.
Fail. Koleś wcale nie jest fajny.
Fail. Koleś wcale nie jest fajny.

znowu ścierwo wyszło spod rąk tego pajaca krytyka, matoł lansuje się przez komentowanie popularnych filmików internetowych, co za k🤬a pajac, może kiedyś go zdejmą z anteny mam nadzieje

zajalby sie lepiej komentowaniem krykieta bo jego komentarze sa zalosne

lucano1 napisał/a:
zajalby sie lepiej komentowaniem krykieta bo jego komentarze sa zalosne
![]()
no widzisz, to macie coś wspólnego

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
o k🤬a ! W 1 klasie liceum miałem z nim rekolekcje, czemu tego nie nagrałem