Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tsatsulow 2012-01-22, 22:20
Na koncu odpowiednia muzyka - Muse- uprising.
Zgłoś
Z................y 2012-01-22, 22:20 16
I nagle wszystkie internetowe dziwolągi sprzeciwiają się ACTA "jestem przeciw! - wylansujcie mnie". Tylko czekać na odzew Gracjana Roztockiego z kawałkiem "ACTA Stop, w pupkę kop"... Żeby Polacy byli też tacy zjednoczeni w innych kwestiach.
Zgłoś
hedd 2012-01-22, 22:24
tomekzkz napisał/a:

Wk🤬ia mnie ten gość niepomiernie. Myśli, że jest fajny a oglądają to chyba tylko gimbusy i inne saurony100

a ty co przed chwilą obejrzałeś?
Zgłoś
i................_ 2012-01-22, 22:28
do pieca z nim
Zgłoś
Mom and Death 2012-01-22, 22:32 1
p🤬lony lamus z ryjem jak pumba z krola lwa.

podpis użytkownika

Zgłoś
A................s 2012-01-22, 22:34
Lubię go za to że robi z siebie debila w internecie.
Zgłoś
tomekzkz 2012-01-22, 22:36 1
hedd napisał/a:

a ty co przed chwilą obejrzałeś?

Od kiedy obejrzałem dwa odcinki w zeszłym roku nie włączam bo k🤬icy idzie dostać
Zgłoś
divi1991 2012-01-22, 22:51
obecnie piję wóde i sram tęczą. To uratowało ten temat
Zgłoś
Dildowagins 2012-01-22, 22:51 1
C🤬j w dupę każdemu kto wymyśla kolejne zakazy i nakazy!! Nie jesteśmy k🤬a niewolnikami!

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
kubcikcsn 2012-01-22, 22:52 2
Pener666 napisał/a:

a ja pilem spirtytus, to ze wspollokartor zyg krwia to nic on tez podpisal petycje przecoiwko ACTA zrob to samo
Zgłoś
kowal77 2012-01-22, 22:55
@Padaka

Sprawdź sobie jak nazywa się kanał najczęściej subskrybowany w Polsce na YT i nie błaźnij się następnym razem. :* Do Krytyka nic nie mam, ba, jakby coś takiego zrobił podczas swojego czasu w radiu to by na prawdę mogło pomóc w walce z tym gównem. ;>
Zgłoś
R................a 2012-01-22, 23:01
@tomsson

Troll sarcasm boli, nie? Tak samo jak boli cie to, że typ robi to co lubi i ma z tego kasę, a ty c🤬ja masz.
Zgłoś
u................x 2012-01-22, 23:14
k🤬a skończcie p🤬lić nt tego całego ACTA, tańczycie jak wam kaźą... robicie z siebie medialnych debili, wierzycie we wszystkie kuriozalne propagandy, bzdety które wam przedstawią, zacznijcie myśleć po swojemu... no ja p🤬le czy was wszystkich nie poj🤬o ?! jesteście aź tak ograniczeni ?!
Zgłoś
m................i 2012-01-22, 23:23 2
Pener666 napisał/a:

Zgłoś
l................7 2012-01-22, 23:35
Widzę że ma w c🤬j programistyczną klawiaturę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie