Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
axtxn 2009-11-03, 14:28 1
Ciekawe skad mieli nakaz imienny...
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 14:37
axtxn napisał/a:

Ciekawe skad

Zapewne z kątowni.
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 14:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 14:43 5
Ostatnio Nergal w bardzo ciekawy sposób wypowiedział się na temat piractwa. Powiedział, że jeśli ktoś jest prawdziwym fanem to nawet po ściągnięciu kawałków z internetu będzie chciał kupić sobie oryginał. Wierzy w uczciwość prawdziwych fanów. W zasadzie ma racje.
Zgłoś
Centurion 2009-11-03, 14:52
Tych klipów jest więcej:

Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 14:56 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 14:58 3
Ja jeszcze w swoim życiu nie kupiłem ani jednej gry...wszystkie dostałem pod choinkę
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 15:06
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 15:15
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 15:22
Cytat:

Tak po prawdzie to prawdziwym powodem piractwa nie jest w Polsce cena, a dostępność produktów.

Tak po prawdzie to prawdziwym powodem kradzieży droższych samochodów nie jest cena, tylko ich dostępność
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 15:41 13
Co ma nowa bejołns do nielegalnego oprogramowania? Nawet kampanii porządnie nie zrobią...

Osobnikom mylącym kradzież z piractwem polecam ten oto obrazkowy instruktaż:

Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 15:47 1
Mietek, masz problem z zakupem czegokolwiek (prócz Ferrari) z powodu czego innego niż cena? Bo z tego co wiem to jedynie przy nowych modelach Ferrari producent wybiera właściciela auta, nie odwrotnie

Co za bezsens xD Tak miało być wyżej:
...z powodu innego niż cena?
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-03, 15:55
Zgłoś
Byczarz 2009-11-03, 16:04
smk666 napisał/a:

Spójrzcie na cenę takie sobie windowsa 7. Wersja ultimate kosztuje więcej niż pensja niejednego kowalskiego, sam osobiście nie znam nikogo kto by zarabiał więcej niż jego cena: allegro.pl/item803474154_windows_7_ultimate_pl_64_bit_box_fvat.html

Zawsze możesz jechać na Win 95 xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem