Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nielegalne wyścigi po rosyjsku
pikabu • 2025-05-11, 10:28

Wczoraj w Angarsku (Rosja) odbyły się nielegalne wyścigi, o których oczywiście wszyscy wiedzieli, bo odbywają się tu nie pierwszy raz. Jeden z przejazdów zakończył się tragicznie: zginęła 17-letnia dziewczyna, a dwóch innych widzów trafiło do szpitala.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-15, 22:48
Siriuz napisał/a:

Widzę, że uśmiechnięty Europejczyk, już nawet nie identyfikujesz się ze swoimi rodakami? Mam nadzieję, że czy to Zelenski czy Putin, ale ktoś dorwie w końcu i Ciebie. Cholerny naziol, tfu!

naziol to cię zrobił p...dale naucz się co to słowo znaczy ruska sz...ato
Zgłoś
Siriuz 2025-05-15, 23:09
KartonowyTutek napisał/a:

naziol to cię zrobił p...dale naucz się co to słowo znaczy ruska sz...ato

Od kogo mam się nauczyć? Od Ciebie może? Pewnie książki od historii też przeinaczają to słowo, co?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-15, 23:12
Siriuz napisał/a:

Od kogo mam się nauczyć? Od Ciebie może? Pewnie książki od historii też przeinaczają to słowo, co?

jestem naziolem bo sram na twoją kacapie?? albo na bandrowców?? hehehehehe na pewno tak pisze w książkach do historii

co tam kacapek?? już się wypłakałeś?? nazieuropa atakuje?? hehehe c🤬jowa Europa ale jakoś coraz więcej was ucieka do niej a jakoś nie widzę żeby było w 2 stronę do wielkiej rasijii hehehe łooooo putin mnie zajebie za to hehehe aaa i najważniejsze - p🤬lić roSSję i kacapów!!! wszystko co ma znak sierpa młota i wideł won za Bug!!!
Zgłoś
Siriuz 2025-05-15, 23:53
KartonowyTutek napisał/a:

jestem naziolem bo sram na twoją kacapie?? albo na bandrowców?? hehehehehe na pewno tak pisze w książkach do historii
co tam kacapek?? już się wypłakałeś?? nazieuropa atakuje?? hehehe c🤬jowa Europa ale jakoś coraz więcej was ucieka do niej a jakoś nie widzę żeby było w 2 stronę do wielkiej rasijii hehehe łooooo putin mnie zajebie za to hehehe aaa i najważniejsze - p🤬lić roSSję i kacapów!!! wszystko co ma znak sierpa młota i wideł won za Bug!!!

Widzę mentalność 8 letniego dziecka. Twoja ułomność ma zatem uzasadnienie.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-15, 23:54
Siriuz napisał/a:

Widzę mentalność 8 letniego dziecka. Twoja ułomność ma zatem uzasadnienie.

dobra sp🤬alaj myć się i spać
Zgłoś