Dodaję filmik, który jest być może sucharem, ale pewnie kilka osób tego filmiku nie widziało...
Dla Moderatorów- Po tagach nie znalazłem, więc chyba dubla nie ma.
PS. jeżeli nie ten dział to sam nie wiem gdzie dodać ...
A od 5:05 mały gratis, niestety żadnych zdjęć ani samych ujęć :/
"Łódź k🤬a!"
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
RdK
2011-08-18, 9:28
Nie no wybacz, ale przypominasz mi nieporadnego malca błąkającego się bez rodziców po supermarkecie.
Przepraszam, szukałem, nie znalazłem. Może jeszcze tego nie widzieliście. Sam nie wiem gdzie to dodać. Po prostu to tutaj położę. Tylko nie bijcie.
Daj spokój.
Nie jestem żadnym malcem, chodzi mi o to, że po prostu nie wiedziałem gdzie to dodać... A, że Ty masz takie skojarzenia . . . . .
Konto usunięte
2011-08-18, 9:39
gressive, polecam gorąco:
sadistic.pl/co-wk🤬ia-moderatora-vt58628.htm
Konto usunięte
2011-08-18, 9:54
Dobrze k🤬ie w tej audicy.
same stare złomy, po prostej zap🤬lają i szczytem techniki jest poślizg (bo driftem tego nazwać nie można). Nie ma szału.
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Słuchaj człowieku ! Jeżeli nie prowadziłeś tego ''złoma'' to się nie odzywaj. OK?? Nawet nie wiesz jak ładnie mruczy ten pojazd... mowa o Fiacie, ale co Ty tam k🤬a wiesz, pewnie nie wiesz o jakim Fiacie piszę
gressive napisał/a:
Słuchaj człowieku ! Jeżeli nie prowadziłeś tego ''złoma'' to się nie odzywaj. OK?? Nawet nie wiesz jak ładnie mruczy ten pojazd... mowa o Fiacie, ale co Ty tam k🤬a wiesz, pewnie nie wiesz o jakim Fiacie piszę
ta, seicento. Nie będę Ci tu pisał co prowadziłem a czego nie.
Filmik poza kraksą jest słaby.
z Fiata to tylko Ferrari, reszta gówno warta
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Konto usunięte
2011-08-18, 13:55
no nie prawda , sporo pierwszych fiatów stawiało motoryzacyjne piony
Konto usunięte
2011-08-18, 14:42
ciekawi mnie co było powodem że to ałddiiii wpadło w poślizg ?? chyba że chciał szpanować seryjnym zawieszeniem które ma przyczepność gówno wartą...
bonus też był śmieszny ale najbardziej rozj🤬y mnie fabia i astra - obie w kombi HAHAHA!!!
Konto usunięte
2011-08-18, 16:13
Ten film to jeden wielki blad , ktory zaczyna sie od napisow poczatkowych . Drodzy lodzianie , skupie sie na pieczeniu dzieci w piekarniku i wp🤬laniu drazy . Internety sa nie dla was .
to są jakieś żarty nie wyścigi
podpis użytkownika
Bić, bić i jeszcze raz bić.
Konto usunięte
2011-08-18, 19:04
nagrali sie w nfs i teraz szpanują niepowiem , że bym lepiej zrobił bo bym nie zrobił przynajmniej nie na mieście czy innej takiej drodze ale widziałem lepsze amatorskie popisy