Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zapraszam do katowic na muchowiec w kazdy ladny czwartek wieczor;] nie zobaczycie na necie filmikow, musicie tam przyjechac...
To chyba dawno tam nie byłeś, skoro miesiąc temu już w połowie prostej zamontowali progi zwalniające.

Co do filmiku: stare, ale milo się ogląda. Można by rzec klasyka gatunku.

Brak wiedzy motoryzacyjnej i brak kontaktu ze środowiskiem zewnętrznym diagnozuję. Dziś wielu zarobiło dobre pieniądze przed 25 rokiem życia, samemu, ale raczej nie siedzeniem przed kompem.
Młody człowiek z takim podejściem nigdy się nie usamodzielni i nie zarobi na fajniejszy samochód...
widzę rodzice urzędnicy?
Każdy ,któremu przeszkadzają tacy z bogatych domów synkowie z zawodu albo ustawieni przez rodziców w jakiejś dobrej pracy proponuje aby sami zaczeli coś robić zamiast narzekać i aby ich dzieci mogły być w życiu ustawione.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
tylko, że tu mamy do czynienia z dziećmi bogatych rodziców (widać po samochodach) a w Japonii kupują za grosze samochód i sami tuningują
mcmt napisał/a:Brak wiedzy motoryzacyjnej i brak kontaktu ze środowiskiem zewnętrznym diagnozuję. Dziś wielu zarobiło dobre pieniądze przed 25 rokiem życia, samemu, ale raczej nie siedzeniem przed kompem.
Młody człowiek z takim podejściem nigdy się nie usamodzielni i nie zarobi na fajniejszy samochód...
pakicito napisał/a:
widzę rodzice urzędnicy?
...widzę niereformowalny...

Siedź dalej przed kompem i narzekaj biedaku...
No Warszawa, Warszawa. W końcu tylku tutaj ścigają się kombi.
nie tylku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie