📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to wpadnijcie do łodzi, zobaczycie porobione stare hondy, corsy, golfy, ibizy i bmw startujące bez problemu z subaru itp ...

akrobatyczny daniel napisał/a:
@dzordze zapraszam do Torunia w każdy piątkowy wieczór
Albo przejedź się przez Inowrocław w jakikolwiek ładny wieczór, na bank spotkasz kogoś chętnego na ćwiarę
Niestety przez głupie normy unijne nie sprzedają już ćwiartek, tylko 200ml. W takim wypadku tylko połówka ma tutaj jakiś sens

@Roszp Swego czasu najszybsze auto na 1/4 mili w polsce to było kombi, jakieś audi, ale nie pamiętam dokładnie, ale z tego co pamiętam zdecydowało to, że wersja kombi miała lepszy współczynnik oporu powietrza.
Jak ktoś nie wierzy, że kombi lepsze to tu link
autokult.pl/2012/02/10/podstawy-aerodynamiki-pojazdow-cz-2-jak-typ-nad...

Jak ktoś wyżej pisał, wyścigi są wszędzie, nawet w moim mieście coś czasem jest
@Roszp
To kombi to Audi S4 jeśli nie jest porobione w silniku - a napewno jest to i tak seryjnie ma 265 koni

@Roszp
To kombi to Audi S4 jeśli nie jest porobione w silniku - a napewno jest to i tak seryjnie ma 265 koni

marcinsud napisał/a:
@Roszp Swego czasu najszybsze auto na 1/4 mili w polsce to było kombi, jakieś audi, ale nie pamiętam dokładnie, ale z tego co pamiętam zdecydowało to, że wersja kombi miała lepszy współczynnik oporu powietrza.
Dokładnie Audi S4 Arka Oziębło (prezesa SSS). Tyle że ono było w kombi akurat dlatego, że po prostu takim autem dysponował

prawie jak w Japonii - nie, prawie jak w Rosji - nie. To tylko Warszawa !

pakicito napisał/a:
tylko, że tu mamy do czynienia z dziećmi bogatych rodziców (widać po samochodach) a w Japonii kupują za grosze samochód i sami tuningują
Widać że gówno wiesz i nikogo nie znasz kto bierze udział w takich akcjach, więc te swoje domysły zachowaj dla siebie.
Niektórzy mają łeb na karku i potrafią się dobrze zakręcić w życiu, zamiast spędzać całego dnia na sadisticu itp.

B U I L T N O T B O U G H T na tym polega różnica między bogatymi dziećmi prezesów a japońcami, czy prawdziwymi driverami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie