👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Niebieski
Gdyby nick Penera był czerwony to można by zrobić z niego Millera.
Tylko wtedy trzeba wziąć ciasto.
Gdyby nick Penera był czerwony to można by zrobić z niego Millera.
Tylko wtedy trzeba wziąć ciasto.

buchaj napisał/a:
co będzie iskrą? :|
Śmierć?

Kiedyś może lepiej nam się żyć będzie

Polacy to waleczny naród niestety, większość z nas boi się wyjść przed szereg... i tak było odkąd pamiętam...
w szkole wszyscy cwani jeden wychodził reszta chowała głowy i oberwał jeden...
w pracy tak samo każdemu złe... kiedy zbierałem podpisy i chciałem zorganizować protest to większość się schowała... bo ten ma rodzinę , ten ma jakaś tam przeszłość mogą go skazać.. i jak zwykle zostawało 2,3 którzy gówno mogli...
tak jest teraz... w internecie każdy robi rewolucje... i pisze ze on pójdzie na wiejska itd... nawet jakbyśmy się tu umówili wtorek 9:00 pod wiejska z taczkami... to z 2,3 milionów internautów zostało by 20-30 osób które przepędziła by policja...
Ludzie posłuchajcie sobie czasem "HYMNU". "ROTY" i zajadacie sobie pytanie co ja robię, dlaczego skazuje Polskę na zagładę...
w szkole wszyscy cwani jeden wychodził reszta chowała głowy i oberwał jeden...
w pracy tak samo każdemu złe... kiedy zbierałem podpisy i chciałem zorganizować protest to większość się schowała... bo ten ma rodzinę , ten ma jakaś tam przeszłość mogą go skazać.. i jak zwykle zostawało 2,3 którzy gówno mogli...
tak jest teraz... w internecie każdy robi rewolucje... i pisze ze on pójdzie na wiejska itd... nawet jakbyśmy się tu umówili wtorek 9:00 pod wiejska z taczkami... to z 2,3 milionów internautów zostało by 20-30 osób które przepędziła by policja...
Ludzie posłuchajcie sobie czasem "HYMNU". "ROTY" i zajadacie sobie pytanie co ja robię, dlaczego skazuje Polskę na zagładę...

Mam takie dziwne wrażenie że to co oni tam wykrzykują brzmi jak demon co kradnie dusze i nagle nimi wszystkimi przemawia
Do horroru by się nadawało ^^

Carol napisał/a:
To dlatego tępisz słowa krytyki pod adresem PO?
No

szwagier9 napisał/a:
Następca Tuska rośnie
On tylko rośnie, nie, że Tuska następca.

Carol napisał/a:
Proszę mi teraz nie narzekać skoro idąc do urny szło się ze słowami na ustach: "ważne żeby PiS" nie wygrał. Jakby innych partii nie było.
Miałeś szansę przy poprzednich wyborach. Teraz się zamknij i czekaj na kolejne wybory.
Rozumiem, że nie uważasz wymienionych wyżej kwestii za problem? Bo mówisz w taki sposób, jakby to Ciebie nie dotyczyło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie