podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...

leci piwo, na początku się śmiałem
ale potem - co jeszcze u nas musi się wydarzyć żeby wk🤬iony ogół wyszedł na ulice i rozpędził tę poprawną politycznie złodziejską wyciągniętą spod prawa zgraję?
praca do 67 roku życia?
acta?
benzyna po 6zł przy zarobkach 1500-2000zł?
brak szans na własne mieszkanie bez zadłużenia?
co będzie iskrą? :|
Wiesz co będzie iskrą , jak rząd zabroni sklepom monopolowym sprzedawać NALEWKI

To będzie ta iskra
leci piwo, na początku się śmiałem
ale potem - co jeszcze u nas musi się wydarzyć żeby wk🤬iony ogół wyszedł na ulice i rozpędził tę poprawną politycznie złodziejską wyciągniętą spod prawa zgraję?
praca do 67 roku życia?
acta?
benzyna po 6zł przy zarobkach 1500-2000zł?
brak szans na własne mieszkanie bez zadłużenia?
co będzie iskrą? :|
Też ziomusiu zastanawiam się kiedy to wszystkie jebnie. No bo:
a) normalne to to nie jest
b) skoro wszystkim to się nie podoba i każdy już jest nieźle podk🤬iony (mam nadzieję) to trzeba tylko czekać na jakiegoś sparksa, który wznieci ogień gniewu Polskiego Narodu!
Polskiego Narodu... szkoda, że mało nas jest, bo nie liczę tych wszystkich pojebusów z przed komputerów, którzy nie wiedzą co im się dzieje koło dupy.
a jakby tak wyjść na warszawskie ulice przed pierwszym meczem Polaków na euro? Cały świat by o tym mówił, to by była jedyna szansa na pokazanie Europie prawdziwej sytuacji w Polsce... Myślę że to najlepszy sposób na narobienie lipy na świat tuskowi, lacie i innym parchołom
![]()
Powiem Ci... pomysł genialny! Ale bez iskry, o której była mowa wcześniej ludzie pomyślą: "A nie jest jeszcze przecież, aż tak źle... p🤬le nigdzie nie idę, euro mamy wypiję sobie piwko..."
I ludzie dopiero wyjdą na ulicę jak taki przeciętny, polski szaraczek pójdzie po piwko do sklepu i zobaczy 3,50zł za Tatrę. Wtedy wyleci na ulicy i będzie biada.