Leningrad niedawno był, ale ten teledysk jakoś nierozłącznie kojarzy mi się z sadistic
PS. Zawsze zastanawiałem się, co może mi się tak spodobać, żeby aż mi się chciało założyć temat
Z tego Hitlera robi się prawdziwy celebryta.
Konto usunięte
2013-05-27, 19:28
niezła komedia "Hitler kaput"
Dałem radę obejrzeć jakieś 20 minut... fabuła zbudowana na kawałach o Stirlitzu.
Byli przeokrutnymi sk🤬ysynami ale mundury mieli zajebiste. W sumie skoro sam Hugo Boss im projektował.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Konto usunięte
2013-05-27, 21:11
Naziści byli jak Windows 8. Wygląd zajebisty, ale tak naprawdę są bardzo źli.
Konto usunięte
2013-05-27, 21:23
Konto usunięte
2013-05-27, 21:24
Ruskie nazi balety. To musiało tu wylądować
Kurde, czyżby rosnąca popularność Hitlera i narastająca nienawiść do c🤬tych miały coś wspólnego? Ja już nie chce się nawet zastanawiać, jak to się dla nich skończy....
podpis użytkownika
To tylko kawałeczek p🤬lonego komentarza, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę.
PS:
lolshock.com/
Konto usunięte
2013-05-27, 22:10
straatveger, Znowu ty? Zacznie się sezon na truskawki to będzie spokój. W polu nie ma internetu parówo.
@smakoszx
Musisz popracować - jebie trolem jak z murzyńskiej chaty.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Konto usunięte
2013-05-27, 23:15
Niezbyt ciekawy filmik. Piwa nie będzie.
Konto usunięte
2013-05-27, 23:51
@Hexar: "Niezbyt ciekawy filmik. Piwa nie będzie."
Na szczęście właśnie wróciłem ze sklepu, bez twojego piwa to pozostanie mi 6. Raciborskie niefiltrowane. Polecam koneserom. Swoją drogą, fajna sprawa z tymi niepasteryzowanymi piwami z małych browarów. W każdym regionie można trafić na miejscową zacną niespodziankę. Jak się człowiek tak rozpieści, to potem jakieś tyskie czy żywiec smakuje jak siki warzone na onucach.
Konto usunięte
2013-05-27, 23:54
Zygzaq napisał/a:
Kurde, czyżby rosnąca popularność Hitlera i narastająca nienawiść do c🤬tych miały coś wspólnego? Ja już nie chce się nawet zastanawiać, jak to się dla nich skończy....
Gówno wspólnego. Hitler był kolegą brudasów islamskich, wspierał arabską rashidę jako naturalnych wrogów Ż🤬dów i aliantów.
@straatveger, c🤬ty stary dostał socjal, że neta odblokowali,
czy szlaban na kompa się skończył?