📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

moje 2.0 pali 10 l na setke (średnią) 42 litoryw silnik pali ok 20 razy więcej czyli 200 litrów paliwa na 100 km około, sporawo, ciekawe jaka nagroda na orlenie za pierwsze tankowanie, odkurzacz czy lodóka ?

silnik Heinkla to Jumo 211 od 1100 do blisko 1400 KM , silnik Spitfire to Rolls-Royce Merlin 1300 -1580 KM , angol mógł wygrać uczciwie ;]

kiedys ogladalem program o monstertruckach i one pala, o ile dobrze pamietam, 100 l na 1 km...
carsuk.net/top-gear-tonight-spitfire-bentley-v12-bmw-brutus-track-day-...
sezon 18 odcinek 6
dzis leci na bbc knowledge ten odcinek o 22.
carsuk.net/top-gear-tonight-spitfire-bentley-v12-bmw-brutus-track-day-...
sezon 18 odcinek 6
dzis leci na bbc knowledge ten odcinek o 22.
kiedy w końcu skończy się ta reklama?!
Chce zobaczyć koniec wyścigu...
Chce zobaczyć koniec wyścigu...
Haziaj najnowsza 18 seria odcinek chyba 6 i tak polecam cala serie obejrze
FAKE.
Gdyby to rzeczywiście było nawiązanie do IIWŚ, angol musiałby klęknąć i zacząć mlaskać pytke panu szkopowi.
Gdyby to rzeczywiście było nawiązanie do IIWŚ, angol musiałby klęknąć i zacząć mlaskać pytke panu szkopowi.

Podobno jeszcze, że pod budynkami WTC znajdowało się kilkaset ton srebra i złota

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie