Jedzie Amerykanin, Rusek, Niemiec i Turek w jednym przedziale. No i zaczynają się popisy który ma lepiej.
Amerykanin zaczyna:
- Nasz kraj jest tak bogaty, że możemy sobie na wszystko pozwolić... Wstał otworzył okno i srrrru cały plik dolców przez okno.
Rusek popatrzył chwilę, podumał, i mówi:
- W naszym to my też mamy wszystkiego w bród. Wstał, wyciągnął spod ławki skrzynkę wódki i jeb przez okno.
Na to Niemiec zaczyna mówić:
- No, my mamy też od cholery... nie dokończył, bo zrywa się z siedzenia Turek i krzyczy:
- Nie! Proszę, nie!
M................9
2014-04-30, 6:29
Ten kawał ma brode jak Panoramix tylko orginalna wersja była z Kubańczykiem, Szkotem, Polakiem i cyganem. Pierwszy wyrzucał cygara, drugi łychę...
G................7
2014-04-30, 8:54
Kawał kilka lat temu miałby odniesienie do rzeczywistości. Teraz zamiast niemiec turka, to turek by niemca wyrzucił.
ruski wyj🤬 wódkę? niezłe SF
K................r
2014-04-30, 9:18
GoldRoger777: chyba coś ci się poj🤬o...
za 1 razem przeczytałem tusk a nie turek, i pomyślałem 'chodzi o to że niemcy mają tyle sługusów?'
Gdyby jeszcze taki Niemiec istniał co chce ciapatego wyrzucić.
o................n
2014-04-30, 12:29
Wy się cieszcie, że przynajmniej niemcy nie forsują wejścia tureckiej kozojebolandii do Unii.
p................a
2014-04-30, 12:32
c.d:
-Haha, frajerzy- stwierdził Polak, łapiąc darmowe dolary i wódkę.
p................0
2014-04-30, 13:16
@up i kebaba
G................7
2014-04-30, 13:37
KorkyTaczer, Chyba nie
K................n
2014-04-30, 14:00
Ja znowu znam wersję z PRL jak Polak ruskiego wyrzuca, bo "U nas tego pełno". Co zmiana sytuacji to zmiana kawału.
Edit: ruski przez małe r
s................o
2014-04-30, 15:01
Jedzie Amerykanin, Rusek, Francuz i ciapaty w jednym przedziale. No i zaczynają się popisy który ma lepiej.
Amerykanin zaczyna:
- Nasz kraj jest tak bogaty, że możemy sobie na wszystko pozwolić... Wstał otworzył okno i srrrru cały plik dolców przez okno.
Rusek popatrzył chwilę, podumał, i mówi:
- W naszym to my też mamy wszystkiego w bród. Wstał, wyciągnął spod ławki skrzynkę wódki i jeb przez okno.
Na to Francuz zaczyna mówić:
- No, my mamy też od cholery... nie dokończył, bo zrywa się z siedzenia ciapaty i krzyczy:
- Nie! Proszę, nie!
Kraj bogaty fajnie, ale to ludzie kasę wyrzucają. P🤬lić to xD
podpis użytkownika
Japonia wniknąłem TT.TT
Turecka nacja to chyba najmniejszy problem dla szwaben.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców