👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz już wiadomo, że nastepnym razem nie zaatakuja nas od strony wody ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

@ dr_dex
no dziwne,żeby nas zaatakowali od wschodu
no dziwne,żeby nas zaatakowali od wschodu

0:53 jeden z drugim topi trzeciego, a osłaniający po lewej koleś umiera ze śmiechu hehe
ale ciekawa idea przejsc z brzegu na brzeg przy uzyciu za krotkiej deski 2 lin i skrzynki

mów co chcesz w 1939 armia niemiecka była najlepiej zorganizowaną i wyposażoną armią na świecie, nie pochwalam ich ale to trzeba im przyznać. NIEUKU!
Dobrze ze "Komandosi", bo ci prawdziwi komandosi są jedynie w polskich służbach GROM(jedyna odział ćwiczący z ostrą amunicją na świecie, z tego co wiem, i ogólnie ociekają zajebistością), reszta to c🤬ki

nie ma się co dziwić to był oddział złożony z tych turasów z importu

Oglądałem filmik dwa razy ale za cholerę nie wiem, co oni robią... Nie ma to najmniejszego sensu. Tak, wiem, że zaraz zostanę zaatakowany przez pseudoznawców wojskowości ale według mnie wpierw to oni powinni dobrze przytwierdzić tą kładkę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie