Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dr_dex 2011-04-22, 14:14 2
Teraz już wiadomo, że nastepnym razem nie zaatakuja nas od strony wody ...

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-22, 14:57 10
@ dr_dex
Teraz już wiadomo, że nastepnym razem nie zaatakuja nas od strony wody ...

no dziwne,żeby nas zaatakowali od wschodu
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-22, 15:27
0:53 jeden z drugim topi trzeciego, a osłaniający po lewej koleś umiera ze śmiechu hehe
Zgłoś
BamBam667 2011-04-22, 15:29
sprawdzali jak przekroczyc odre przy nastepnym ataku
Zgłoś
Filuuu 2011-04-22, 15:30
ale ciekawa idea przejsc z brzegu na brzeg przy uzyciu za krotkiej deski 2 lin i skrzynki
Zgłoś
sierra 2011-04-22, 15:32
Jak widać niemcy robią tylko dobrze auta
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-22, 15:36 6
mów co chcesz w 1939 armia niemiecka była najlepiej zorganizowaną i wyposażoną armią na świecie, nie pochwalam ich ale to trzeba im przyznać. NIEUKU!
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-22, 15:43
Niemcom odwala od tego braku wojen.
Zgłoś
fletcher 2011-04-22, 16:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konradssc 2011-04-22, 16:09 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kobyle Caco 2011-04-22, 16:39 1
G36 ♥
Zgłoś
Tyler. 2011-04-22, 16:49 3
Dobrze ze "Komandosi", bo ci prawdziwi komandosi są jedynie w polskich służbach GROM(jedyna odział ćwiczący z ostrą amunicją na świecie, z tego co wiem, i ogólnie ociekają zajebistością), reszta to c🤬ki
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-22, 17:00
nie ma się co dziwić to był oddział złożony z tych turasów z importu
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-22, 17:19
Oglądałem filmik dwa razy ale za cholerę nie wiem, co oni robią... Nie ma to najmniejszego sensu. Tak, wiem, że zaraz zostanę zaatakowany przez pseudoznawców wojskowości ale według mnie wpierw to oni powinni dobrze przytwierdzić tą kładkę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem