📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kot nawet jakby chciał to by się prędzej zesrał niż to zrobił

Modliszka nie chce ciagnac tego offtopu wiec konczac (przynajmniej z mojej strony) powiem ze jesli 'udolność' do wytresowania zwierzecia ma sie wiazac z duma to wybacz
choc to bardziej swiadczy o slabosci charakteru czlowieczego niz o samym zwierzaku
no i tradycyjnie
choc to bardziej swiadczy o slabosci charakteru czlowieczego niz o samym zwierzaku
no i tradycyjnie

BueR_MadasS napisał/a:
ma sie wiazac z duma to wybacz
Powiedz mi, od kiedy to zwierzetom przypisujemy cechy ludzkie? Moze w brydza z nim jeszcze grywasz?

Salvador napisał/a:
Powiedz mi, od kiedy to zwierzetom przypisujemy cechy ludzkie?
Antropomorfizacja.

Prosze, przekonaj mnie, ze nie odnosisz zabiegu jezykowego do rzeczywistosci.

jak dla mnie to psa wytrenować się da, gdyż ponieważ dlatego że jest na tyle ufny/naiwny jak zwał tak zwał ze i tak będzie do Ciebie merdał tym ogonkiem nawet jak masz go w dupie... a taki kot to akurat właściciela ma w dupie i tyle... nie zagłębiając się już w to który z futrzaków miałby być "inteligentniejszy" mhroczny kotek lepszy niż upierdliwy pies bądź co bądź

Chcesz żeby Cię ktoś kochał naprawdę? Kup sobie psa lub zrób dziecko (przy czym dziecko kocha bezinteresownie mniej więcej do 15 roku życia)

Odwieczne dylematy, kurna... Pies czy kot? Mickiewicz czy Słowacki? Kawa czy herbata? Ile można, ludzie.

Goner napisał/a:
bo watpie aby jakis siersciuch znalazl sam droge do domu
Przykre to ale cóż, dalej żyj w niewiedzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie