Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-12-27, 13:04
Goner napisał/a:

watpie aby jakis siersciuch znalazl sam droge do domu

Ośrodek szkolenia kierowców "ARENA"

Zgłoś
konto usunięte 2009-12-27, 20:51
fajny występ, ale z drugiej strony nie wiadomo jaką miał konkurencje
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-29, 2:57
kolka napisał/a:

fajny występ, ale z drugiej strony nie wiadomo jaką miał konkurencje

może taką?

Spojrzenie ala 'Dramatic Dog'
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-29, 9:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-29, 11:43
z tego vo pamiętam to na 12 osób 8 śpiewało, był ten pies, koleś który się bawił ogniem i jeszcze 2 inne osoby.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-03, 11:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-03, 15:22 1
brzyt napisał/a:

ot mojego wujka znalazl droge po tym, jak ten sie przeprowadzil- doszedl do starego mieszkania 30km... przez gory karkonoskie. ponijesz to?

Kot mojego dziadka w ramach prezentu na starość dostał z łopaty i poszedł do dziury no a na deser piaskiem zasypał go dziadziunia mój no ale się chłop zdzwiłił niemiłosiernie jak wróciwszy do domu zobaczył w progu swego starego kota

brzyt napisał/a:

wracajac do tematu to podoba mi sie to, ze widac, ze ten pies tez sie przy tym bawi. to nie byla chamska tresura

już starożytni wiedzieli jak tresować psy

Zgłoś
konto usunięte 2010-01-03, 15:26
BueR_MadasS napisał/a:

już starożytni wiedzieli jak tresować psy

Tak, oraz wiedzieli jakie istoty czcić.
Zgłoś
cjo 2011-01-11, 1:27
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem