👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz wszystko tak tam wygląda. To początek końca tego wielkiego niegdyś narodu.

up. wypisałeś wszystkie łupiny? trzeba bylo tez wypisac te samoloty i smiglowce (wiele miejsca wiecej by nie zajelo) Kilka bryz m21, 2 kamany, mi14PŁ. Morska potęga ! Najsilniejszą polską jednostką w marynarce jest .... nabrzeżny dywizjon rakietowy. Podsumowaniem stanu molskiej MW jest orp Orzeł - okręt podwodny z ograniczoną ze wzgledów bezpieczeństwa funkcją zanużania.
Polecam relacje z tegorocznego swieta MW
konflikty.pl/aktualnosci/relacje/swieto-marynarki-wojennej-na-miare-floty/
Polecam relacje z tegorocznego swieta MW
konflikty.pl/aktualnosci/relacje/swieto-marynarki-wojennej-na-miare-floty/
alexandrus, Dzięki za spis z Wikipedii. Taka flota, że aż strach się bać. Mam dla Ciebie przykrą wiadomość. Te kutry rybackie i 40-letnie fregaty obronią nas, co najwyżej przed takimi potęgami jak Litwa.

po co się jarać co mamy a czego nie, skoro obecnie prowadzi się wojny tak naprawdę gospodarcze w taki sposób aby udupić państwo na różnych płaszczyznach,
Bóg Honor Ojczyzna
Bóg Honor Ojczyzna

Abraxus napisał/a:
Jak przyjdą kacapy to nam zrobią takie ludobójstwo jakiego świat nie widział. Nawet jeśli jakiś sojusznik się pofatyguje z pomocą to zanim dojadą to nas wyrżną do nogi.
Nikt nikogo nie będzie mordował towarzyszu, mówię Ci to jako kacapski szpicel

A tak na poważnie, nawet wśród "elyt" nie macie nikogo na tyle istotnego dla polskiej racji stanu aby istniała potrzeba "usunięcia wroga wyzwolicieli" bo wszak cała scena polityczna Polski to jedna wielka zdrada, nierząd i głupota.
Zatem szykuj się kurko złotoniosko bo już niedługo zagrzejemy nad Wisłą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie