👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej trenują i mają czym ćwiczyć... Polska marynarka składa się ze Ślązaka budowanego tak długo, że w międzyczasie trzeba było go już remontować i z dwóch rybackich kutrów szturmowych do walki z dorszem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Abraxus napisał/a:
.. Polska marynarka składa się ze Ślązaka ...
Jak ludzie głosują na agenturę niemiecką (PO finansowane przez rząd niemiecki) lub amerykańską ("chciałbym polski przemysł zbrojeniowy zbombardować jak Drezno w 45" przedstawiciel rządu USA podczas oficjalnej wizyty w 90-tym którymś)
To co się dziwisz?
Ale jak tylko jest jakiś zalążek partii propolskiej zaraz jest atakowany ze wszystkich stron, ośmieszany, prowadzi się przeciw nim prowokacje i podsyła własną agenturę (urodziny Hitlera, przebieranie pederastów) podobnie jak kiedyś było z LPR, Samoobroną i MW.
Być może Polacy na nic lepszego nie zasługują.

Powiem tak: nie głosuje na PIS i nie mam zamiaru, ale to co pisze @ABRAXUS to kolejny przykład jakieś powalonej propagandy. Jaka hiperinflacja? Kurczę, mieszkam w Polsce i jakoś hiperinflacji nie widzę. Co Ty gościu piszesz? Ciągle jakieś dziwne ataki na ten PIS. Dzisiaj usłyszałem, że nawet RODO to wina PIS. Normalnie ludzie typu Abraxus to owce ganiane z jednej na drugą. Włączam TVP i widzę propagandę łatwą do wyczytania, włączam TVN i się gubię jak sprytnie kłamią i mataczą. Na pewno nie zagłosuję na PIS bo nie zgadzam się z taką wizją POLSKI, ale na pewno będę patrzył jak na idiotów ludzi głosujących na złodziejskie PO i typu Abraxus piszących, że mamy hiperinfalcje.
uff.....
uff.....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie