📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Przynajmniej trenują i mają czym ćwiczyć... Polska marynarka składa się ze Ślązaka budowanego tak długo, że w międzyczasie trzeba było go już remontować i z dwóch rybackich kutrów szturmowych do walki z dorszem.

Powiem tak: nie głosuje na PIS i nie mam zamiaru, ale to co pisze @ABRAXUS to kolejny przykład jakieś powalonej propagandy. Jaka hiperinflacja? Kurczę, mieszkam w Polsce i jakoś hiperinflacji nie widzę. Co Ty gościu piszesz? Ciągle jakieś dziwne ataki na ten PIS. Dzisiaj usłyszałem, że nawet RODO to wina PIS. Normalnie ludzie typu Abraxus to owce ganiane z jednej na drugą. Włączam TVP i widzę propagandę łatwą do wyczytania, włączam TVN i się gubię jak sprytnie kłamią i mataczą. Na pewno nie zagłosuję na PIS bo nie zgadzam się z taką wizją POLSKI, ale na pewno będę patrzył jak na idiotów ludzi głosujących na złodziejskie PO i typu Abraxus piszących, że mamy hiperinfalcje.
uff.....
uff.....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie