Nie mam pojęcia czemu ale jakoś mi się podświadomie skojarzyła ta technika naprawy problemów z polityką walki z terroryzmem w Europie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podpatrzyli od Polaków
konto usunięte
2017-05-25, 20:57
trust me im an engineer...
Najtańsze rozwiązanie spełniające swoją funkcje.
Zgadzam się w pełni z tym komentarzem do zdjęcia hahahaha.
konto usunięte
2017-05-25, 21:55
Ciekawe czy pomalowali, czy zdjęli kostkę i ułożyli od nowa.
Obecnie pewnie nie spełnia norm dyrektywy od ścieżek do pedałowania i ciągów ruchu pieszych.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
U nas by postawili przed słupek znak koniec ścieżki rowerowej a za słupem ścieżka rowerowa
już myślałem że usuną ścieżkę rowerową
konto usunięte
2017-05-25, 22:27
Nie prościej było pomalować słup na kolor pol-bruku?
Można? Można. W Polsce po prostu ludzie by omijali słup, Niemiaszki zapewne zaliczyły z nim nie jedno bliskie spotkanie.
konto usunięte
2017-05-26, 1:57
Mogli wstawić znak że ścieżka rowerowa jest szara, żeby tak inaczej było...
normalnie jak drzewa przy drodze.
No i na bank nie kosztowało to gminy 100 tysięcy euro
konto usunięte
2017-05-26, 5:29
flejtuch napisał/a:
Podpatrzyli od Polaków
a myslisz, ze kto tam kladl ta kostke?
Zawsze to taniej niż 'przekładać' ścieżkę po całej długości na prawą stronę albo przestawiać słup. Przełożenie tego zajęło im pewnie 2 godziny więc nawet ruchu nie blokowali za długo.