📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:15
🔥
Niewypał
- teraz popularne
pazuzu napisał/a:
A o co Ci chodziło?
Popatrz kogo oni trzepią? Osoby te w ogóle nie są o profilu przestępczym... Policja robi z siebie debili bo muszą. Można sobie dopisać dlaczego... mi się nie chce, ale Tusk jest bardzo przychylny niemieckim standardom, pracuje można powiedzieć na ich korzyść bardziej niż na naszą i sobie pół żartem, pół serio tak powiedziałem.
TwójCzarnyPan napisał/a:
oni musieli rozstawić się na pasie parę kilometrów po niemieckiej stronie.
Chodzi o przepisy. Nie może być kontroli w strefie Szengen. Pracowałem w SG parę lat. Po 2007 kontrole były jak wcześniej - tyle że nie w ciepłym kontenerku, ale 20 metrów za przejściem.
TwójCzarnyPan napisał/a:
na kontrole tymczasowe?
Pewnie jest jakaś procedura zgody na kontrole tymczasowe. W 2007 nie było kontroli tymczasowej - wtedy to były kontrole drogowe "wyrywkowe" - tyle że dla wszystkich. Nie wiem czy Niemcy wprowadziły kontrolę tymczasową.
Niemcy są ogólnie głupsi od amerykanów, głupsi nawet do ruskich.
Policja przeszukuje starą siwą babę, a za plecami przechodzi niezauważony Ahmed z miotaczem ognia i wyrzutnią pocisków balistycznych pod pachą.
Niemcy to najwięksi idioci na świecie!
Policja przeszukuje starą siwą babę, a za plecami przechodzi niezauważony Ahmed z miotaczem ognia i wyrzutnią pocisków balistycznych pod pachą.
Niemcy to najwięksi idioci na świecie!
@Sunday: Masz rację, od razu widać, że terrorystka!!! Powinni strzelić wpierw między oczy, tak dla bezpieczeństwa. I dopiero zacząć przeszukanie😉
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie