Lewackie multikulti doj🤬o nową broń do arsenału swojej propagandy.
Przetłumaczyłem wam obrazek aby każdy widział jak niemce same sobie strzelają samobója na rzecz j🤬ego multikulti i c🤬kolandów.
Komentarz pozostawiam wam.
Przynajmniej sekcja piwa nie ucierpiała
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-08-26, 9:46
Bardzo dobry pomysł. Też proponuję żeby w Polsce markety usunęły niemiecki produkty!
Patrzeć na to kurewskie bezmózgowie nie mogę..
Jak oni to zrobili, skoro u nas wszystko niemieckie?
Sami swojego nie żrą? Daje do myślenia.
konto usunięte
2017-08-26, 10:25
konto usunięte
2017-08-26, 10:29
Velture napisał/a:
Supermartet w Niemczech postanowił zrobić kampanię przeciwko rasizmowi i ksenofobii zdejmując z półek na 1 dzień produkty zagraniczne i zostawiając na nich tylko niemieckie.
Niby kampania na rzecz walki z rasizmem i ksenofobią, a ze sklepu pozbyli się wszystkiego co nie niemieckie
nie przypominam sobie żeby olej kujawski kiedyś zrobił zamach terrorystyczny
Szkoda, że nie zdjęli tylko produktów pochodzenia syryjskiego, erytrejskiego, libijskiego i marokańskiego. Myślę, że klienci nic by nie zauważyli.
Cytat:
Supermarket w Niemczech postanowił zrobić kampanię przeciwko rasizmowi i ksenofobii
Skoro niemieckie sklepy są już tak zaawansowane i inteligentne, że podejmują samodzielne decyzje, to aż strach pomyśleć do czego zdolne są niemieckie czołgi, aby ostatecznie rozprawi się z rosnącym w Polsce nacjonalizmem.
Skrolujcie ostatni obrazek góra-dół.Nie dziękujcie za wrażenia
Na dodatek powinni byli wpuszczać tylko białych heteroseksualistów, resztę rozstrzelać przed wejściem. Jak się bawić to porządnie.
Skoro lubię wieprzowinę, to mam mieszkać ze świnią?
Lewacka logika....
Nikt nie gw🤬ci ... Nikt nie zabija ... Co to za kraj

...
konto usunięte
2017-08-26, 23:03
niech zrobią taką akcję na miesiąc, to inżynierowie ciemnolicy nie będą tam nawet wchodzić, a na środku będzie do sprzedaży tylko gówno derektorka