Nie wiem, czy tylko ja, ale mam problem z rozpoznaniem tej pięknej niewiasty. Wie ktoś, kto to jest albo kto to miał być w zamiarze?
Myślałam, że Kaczyńska, ale wersja niemiecka.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
A mnie zastanawia, czemu do k🤬y na tym a'la arabskim łuczęgu jest napisane "Arbeit macht frei".
freaky napisał/a:
up, Chyba to
![]()
Obrazek
Gdzieś ty wynalazł makrelę bez łusek na którą mógł się tylko połasić rudy kundel tusek ?

Ok już wiem

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Niech ten, który za pierwszym razem nie przeczytał "obozy zagłady", pierwszy rzuci kamieniem

"Praca czyni wolne"
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Panie!, toć to fejk! majawogrodzie.tvn.pl/2,zdjecia,327,Park-Ogrodow-w-Niemczech-odc-599,odcinek.html

hohoniowy napisał/a:
Panie!, toć to fejk! majawogrodzie.tvn.pl/2,zdjecia,327,Park-Ogrodow-w-Niemczech-odc-599,odcinek.html

hohoniowy napisał/a:
Napis owszem, ale rzeźba Merkel już niestety prawdziwa...
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci::mysle: